Wij zoeken een leuke ‘activiteit/uitje’ waar de doelgroep gratis/met korting aan kan deelnemen.

8 augustus 2019

Wij zoeken een leuke ‘activiteit/uitje’ waar de doelgroep gratis/met korting aan kan deelnemen. Het zou leuk zijn als hier een waardebon van gemaakt kan worden en mensen hier alleen of samen aan kunnen deelnemen; ideeën zijn welkom; van ergens een kopje koffie drinken tot een bezoek aan iets cultureels.
Een ander idee is deelname aan een workshop, b.v. bloemschikken, dansen, of…. (en dan b.v. de eerste 2 gratis)
Een soort van ‘scholierensport’ (vroeger mocht ik voor 5 gulden mee doen aan 5 lessen van een bepaalde sport), maar dan voor ouderen en dus ook ander soort sporten/activiteiten…;)
Deze waardebon willen we dan in een soort van ‘goody bag’ stoppen, met een aantal andere flyers, informatie en bonnen (we hopen iig vanuit de inloophuizen een maaltijdbon/strippenkaart erin te stoppen om gratis mee te eten).

Deel het bericht:
"Wij zoeken een leuke ‘activiteit/uitje’ waar de doelgroep gratis/met korting aan kan deelnemen."
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

De laatste aanmeldingen

Hulp nodig verhuizing naar Noordersluis

Vraag van Stichting Voedselbank Gezin en Dier in Lelystad Hulp nodig verhuizing naar Noordersluis Schilderen kantoorunit 3×10 Stellingen timmeren. Koelplaaten

Wasmachine aansluiten

Vraag van Stichting Met Inzet Lukt Alles (MILA) in Lelystad Wasmachine aansluiten Ons Winkeltje heeft een wasmachine gedoneerd gekregen. Deze

Scroll naar boven