Festival Sunsation

3 maart 2022

Vraag van Festival Sunsation (Stichting Zonnewende Flevoland) in Lelystad

Festival Sunsation

Festival Sunsation bestaat dit jaar 40 jaar. Het festival vindt plaats op 17 (19.00 – 22.30 uur) en 18 juni (05.00 – 09.30 uur) in het kunstwerk Observatorium van Robbert Morris (tussen Lelystad en Swifterbant) en beloofd een bijzondere editie te worden met bekende dichters, mooie muziek, een aantal side events (kunst en land art) en veel publiek.
Onze vraag aan de matchgroep is: 1. we zoeken voor zowel de vrijdag als de zaterdag gastheren/vrouwen voor de ontvangst van de speciale gasten en artiesten en mensen die kunnen helpen met de catering (ontbijt).
2. Daarnaast zoeken we slaapadressen voor de dichters: de dichters moeten al vanaf 5.00 uur optreden en vinden het vaak fijn om bij mensen te slapen ipv in een hotel.

speciaal welkom op het festival, deelname aanzet side-programma, zichtbaarheid in uitingen en tot slot het boek Ode aan de Zon dat ter gelegenheid van 40 jaar Sunsation is uitgebracht.
https://www.festivalsunsation.com/

Deel het bericht:
"Festival Sunsation"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

De laatste aanmeldingen

Hulp nodig verhuizing naar Noordersluis

Vraag van Stichting Voedselbank Gezin en Dier in Lelystad Hulp nodig verhuizing naar Noordersluis Schilderen kantoorunit 3×10 Stellingen timmeren. Koelplaaten

Wasmachine aansluiten

Vraag van Stichting Met Inzet Lukt Alles (MILA) in Lelystad Wasmachine aansluiten Ons Winkeltje heeft een wasmachine gedoneerd gekregen. Deze

Scroll naar boven