Hulp bij het realiseren van onze ideeën

9 januari 2020

Goedendag,
Ik kreeg van diverse mensen de tip om eens contact met u op te nemen.
Ik heb geen idee of u kunt helpen maar wellicht heeft u ideeën hoe wij het verder kunnen oppakken.
Wij zetten ons met onze stichting in tegen elke vorm van dierenleed maar ons grootste activiteiten zijn het bevrijden van honden uit broodfokkerijen en de meest erge situatie’s.
Nu willen wij nog veel meer doen en dan ook voor mensen.
In Lelystad word er steeds meer gesproken over mensen die vereenzaming…mensen met een beperking die graag iets willen doen enz.
Nu werken wij op het moment vanuit huis, iets wat prima gaat maar uiteraard wel zijn beperkingen heeft en niet de mogelijkheid biedt om mensen te ontvangen.
Nu zijn wij op zoek naar een vrijstaande lokatie waar wij onze ideeën kunnen verwezelijken…het een en ander kan ik uiteraard telefonisch toelichten.
Er zijn diverse gemeenteraadsleden die ons steunen en achter ons staan maar de personen die uiteindelijk de beslissingen maken zien blijkbaar geen heil in onze ideeën…misschien dat u ons verder kunt helpen.

Met vriendelijke groet namens het team Bikers for animals, Henk Femer

Deel het bericht:
"Hulp bij het realiseren van onze ideeën"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

De laatste aanmeldingen

Wasmachine aansluiten

Vraag van Stichting Met Inzet Lukt Alles (MILA) in Lelystad Wasmachine aansluiten Ons Winkeltje heeft een wasmachine gedoneerd gekregen. Deze

Aanpassen sprinklersysteem

Vraag van SPOT! Lelystad in Lelystad Aanpassen sprinklersysteem We zijn door een inspectie overvallen. Blijkbaar is ons sprinklersysteem niet meer

vervoer voor een uitje

Vraag van Klaverjasclub vervoer voor een uitje Wij zijn een klaverjasclub, klein maar gezellig, met 13 leden die op dinsdag

Scroll naar boven