Videomaker (met drone) gezocht voor Jerusamela danschallenge in woonzorglocaties (incl. editing) – Woensdag 18 november

17 september 2020

Om aandacht voor de zorg vast te houden in deze ingewikkelde tijd en even iets leuks aan ons hoofd te hebben, willen wij als zorgorganisatie meedoen met de Jerusalema-challenge: een zeer populaire dans op dit moment wereldwijd waar veel verpleeghuizen aan meedoen. Reden: Door corona is het al een zwaar jaar geweest voor bewoners en medewerkers. We willen hun gedachten verzetten en ons wagen aan de populaire Jerusalema-challenge”.

Op woensdag 18 november a.s. willen we op 4 locaties met bewoners en medewerkers de dans doen en hier een filmopname van laten maken (compilatie), ook met dronebeelden. Deze verspreiden we dan breed om aandacht te vragen voor de zorg in deze ingewikkelde tijd!

Hiervoor zoeken we iemand die het leuk vind om op vrijwillige basis deze momenten te filmen en er een compilatie van te maken. Volledig professioneel is niet nodig, maar het moet er wel goed uitzien.

Wellicht een mooie opdracht met maatschappelijk belang voor een (eventueel beginnende) ambitieuze filmmaker, die ook kan motneren. Uiteraard besteden we hier uitgebreid aandacht op onze online kanalen en via de pers, waarin hij/zij genoemd wordt.

Deel het bericht:
"Videomaker (met drone) gezocht voor Jerusamela danschallenge in woonzorglocaties (incl. editing) – Woensdag 18 november"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

De laatste aanmeldingen

Voetbal doel

Vraag van Noodoplossing Oekraïense vluchtelingen, locatie SGL in Lelystad Voetbal doel Voor de vluchtelingenopvang zijn we op zoek naar een

Scroll naar boven