beursvloerdelen of andere vloerdelen om de vloer van onze kassen te isoleren

20 april 2020

4Fusion is een organisatie waar zowel jongeren terecht kunnen voor wie onderwijs even niet meer haalbaar is. In verschillende leerlijnen wordt met hen gewerkt om terug te keren naar school. En uniek aan 4Fusion is dat dit onder andere gebeurd door samen met ouderen uit de buurt te werken.

We hebben ondertussen een tweede kas en een directiekeet geplaatst op het terrein. Begin deze zomer worden elektriciteit, water en riolering aangelegd. En alhoewel we natuurlijk nu niet open zijn voor publiek ontvangen we wel iedere dag 1 of 2 deelnemers voor dagbesteding.

Deze winter kunnen we dus de kas ook gaan verwarmen en daar ook activiteiten organiseren. Om dit nog wat comfortabeler te maken zijn we op zoek naar beurs- of vloerdelen om op de grond/vloer van de kas te leggen en zo enige isolatie te bieden. De grote kas heeft een afmeting van 12 meter bij 6 meter. En de kleine kas (waar ook elektriciteit komt) heeft een afmeting van 6 meter bij 6 meter.

Deel het bericht:
"beursvloerdelen of andere vloerdelen om de vloer van onze kassen te isoleren"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

De laatste aanmeldingen

PR hulp en materialen

Vraag van Stichting Alle Handen Ineen in Almere PR hulp en materialen Wij van Stichting Alle Handen Ineen kunnen hulp

Oprichten Energiecoöperatie (EC)

Vraag van Energiek Lelystad (voorlopig) in Lelystad Oprichten Energiecoöperatie (EC) De oprichting van een EC vergt, met name na de

Triplex en tengellatten

Vraag van Flevolandse Theatervereniging JTL in Lelystad Triplex en tengellatten Ons decor wordt geregeld hergebruikt maar een aantal zijn nu

Beamer een scherm te leen

Vraag van OldStars -tennis en De Derde Helft bij ITL voor 55 + in Lelystad Beamer een scherm te leen

Scroll naar boven