Van Wijnen Lelystad schenkt 40 bureaus aan de Spullenbank van de Lelystadse Uitdaging

Van Wijnen Lelystad heeft prachtige bureaus aangeboden voor onze Spullenbank! Het gaat om 40 bureaus in zeer goede staat en in hoogte verstelbaar. Stichtingen en verenigingen uit Lelystad kunnen (gratis) gebruik maken van dit aanbod en de bureaus kunnen worden opgehaald vóór 20 april en op=op. Vestigingsdirecteur Nina Nomden: “Op deze manier betekenen wij graag wat voor Lelystad, ik hoop dat we een aantal Stichtingen blij kunnen maken en onze bureau’s zo een mooi tweede leven krijgen. Een mooi voorbeeld van de circulaire economie, waar wij als bouw- en ontwikkelingsmaatschappij graag ons steentje aan bijdragen!”

Het gaat om:

14 stuks 1600 x 800
25 stuks 2000 x 800
7 stuks 1200 x 800
3 stuks 1600 x 1000
8 stuks 1600 x 900
En daarnaast zijn er nog een aantal hoekstukken/rondingen. De bureaus zijn gedemonteerd, alle bouten en schroeven zijn aanwezig. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@lelystadseuitdaging.nl

De Spullenbank

Lokale sociale initiatieven die verlegen zitten om meubilair of andere artikelen, kunnen terecht bij de Spullenbank van de Lelystade Uitdaging. De vraag kan afkomstig zijn van sportverenigingen, buurthuizen, scholen en stichtingen, die op het maatschappelijke vlak actief zijn in Lelystad. Spullen die bij bedrijven overtollig zijn, zijn bij deze organisaties vaak meer dan welkom.

Bedrijven die verhuizen of om andere redenen geen gebruik meer maken van kantoormateriaal en kantoormeubilair kunnen deze spullen doneren aan onze spullenbank. Het gaat daarbij om kantoormeubilair zoals archiefkasten of bureaustoelen, computers of een koffiezetapparaat, maar ook kantoormateriaal zoals ordners en nietmachines.

Samenwerking Groene Sluis

De Lelystadse Uitdaging is voor de Spullenbank een samenwerking met de Groene Sluis aangegaan. Spullen die niet direct opgehaald worden gaan in opslag bij de Groene Sluis. De spullen zijn dan nog een aantal weken gratis beschikbaar voor Stichtingen en verenigingen. Worden de spullen niet opgehaald gaat het na een bepaalde periode in de verkoop. De opbrengst komt ten goede van de goede doelen in Lelystad.

Heeft uw bedrijf ook meubilair over of wordt apparatuur vervangen? Bied ze aan bij de Lelystadse Uitdaging

Via de Spullenbank krijgen deze spullen een tweede leven bij maatschappelijke organisaties. Een kleine moeite, een groot(s) gebaar voor zowel milieu als lokale samenleving. Mail uw aanbod naar info@lelystadseuitdaging.nl of ga u dan naar ‘contact’ en vul het aanbodformulier in, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Scroll naar boven