Welkom founder McCain Foods Holland BV!

Welkom founder McCain Foods Holland BV!

Met trots verwelkomen wij onze nieuwe founder: McCain Foods Holland BV.

Vorige week tekende Rien Brooijmans, Plant Manager bij McCain Foods Holland BV gevestigd te Lelystad het foundercontract.

Hiermee geeft McCain vorm en inhoud aan de missie van het bedrijf; ‘Be Good. Do Good.’. McCain heeft maatschappelijk betrokken ondernemen al sinds de oprichting hoog op de agenda staan. McCain staat voor goede, langdurige en oprechte samenwerkingen. Rien Brooijmans: “Samen met de Lelystadse Uitdaging en de andere betrokken ondernemers willen we de lokale samenleving ondersteunen. Het werk van de Lelystadse Uitdaging sluit aan op onze strategie: Be Good. Do Good. Samen maken we Lelystad sterker”.

McCain is één van de grote werkgevers van Lelystad, met lokaal ruim 250 medewerkers en wereldwijd zo’n 20.000. In Lelystad produceert McCain frites en aardappelvlokken. Als familiebedrijf dat zijn oorsprong heeft in Canada, streeft McCain ernaar om in mensen te investeren. McCain is wereldleider in frites en aardappelspecialiteiten, met een jaarlijkse omzet van EUR 5,9 miljard en 53 productielocaties.

Scroll naar boven