UITDAGING XXL

 

Uitdaging XXL

Verwendag on Tour

Woensdag 22 november 2017

‘Een positieve dag voor een positieve toekomst: samen openen we de deuren’

Veel inwoners van Lelystad hebben moeite met rondkomen. Voor hen is het lastig om in de basisbehoeftes te voorzien en er is geen ruimte voor leuke extra’s. Op 22 november worden deze inwoners in het zonnetje gezet en organiseert de Lelystadse Uitdaging in samenwerking met het bedrijfsleven een verwendag.

 

Uitdaging XXL

De Lelystadse Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat zich graag inzet voor de maatschappij. Wij zijn de uitdaging aangegaan om een verwendag te organiseren voor gebruikers van de Voedselbank in Lelystad. Bij de organisatie van dit evenement zijn stichtingen betrokken die met de gekozen doelgroep werken en kennis en ervaring daarmee hebben. Onze lokale partners zijn Stichting IDO en Welzijn Lelystad. Via deze partners bereiken we de gezinnen en individuen die deze dag kunnen gebruiken.

 

De verwendag vindt plaats op woensdag 22 november gedurende de hele dag.

 

Hoe kunt u helpen?

We gaan er samen een prachtige dag van maken en willen graag een mooi aanbod van activiteiten aanbieden. Bijvoorbeeld een bioscoopbezoek, een bezoek aan een museum, een kop koffie met gebak bij een leuke horeca-gelegenheid, een gezichtsbehandeling of een middagje zwemmen. Kortom we willen een verwen-programma samenstellen met tal van activiteiten waaruit op 22 november een keuze gemaakt kan worden (1 activiteit per huishouden). Deze dag organiseren wij met de intentie te verbinden en mensen kracht en energie te geven.

 

Feestelijke verwenborrel

Als afsluiter of begin van de activiteit nodigen we iedereen uit voor een hapje en een drankje tussen 17:00-18:30. Met als special guest: zanger Roy Oostwegel. Locatie: MFA de Hanzeborg, Plein 201, Koningsbergenstraat 201, Lelystad.

Doet u mee?

Wij dagen u uit om u in te zetten voor de doelgroep en een aanbod te doen. De enige voorwaarde is dat het aanbod geldig is op 22 november tussen 09:00 en 24:00. Wit u op een andere manier een bijdrage leveren of een activiteit sponsoren dan horen wij dat ook graag.

 

Als Sponsor of aanbieder kunt u verwachten dat er voor uw bedrijf reclame wordt gemaakt via verschillende mediakanalen (o.a. via social media, en onze website).

 

De Uitdaging helpt mensen vooruit, wie helpt u vooruit?

 

Meer informatie?

Neem contact op via info@lelystadseuitdaging.nl en bel met Simone Veldt: 06-45556767

Scroll naar boven