Rabobank Flevoland verlengt founder-overeenkomst

, 13 november 2018

   

De afgelopen drie jaar heeft de Rabobank de start van de stichting ondersteund als founder. Het idee achter de Uitdaging paste perfect in de strategie van de Rabobank om lokaal het verschil te maken. Afgelopen week tekenden Stefan Lohuis, Rabobank Flevoland en Arnoud Booij, bestuurslid van de Stichting en directeur van ASF Fischer een nieuwe overeenkomst.

Lohuis: ‘“Wij zien dat de Lelystadse Uitdaging de afgelopen jaren mooie stappen heeft gezet en ondertussen een stevig fundament in Lelystad heeft gekregen. Omdat het werk bijdraagt aan de ontwikkeling van de stad zou het jammer zijn om als bank nu al terug te trekken en het bereikte resultaat niet verder uit te bouwen. Daarom hebben we besloten om de samenwerking met drie jaar te verlengen”.

De Rabobank wil ook blijven meewerken aan het maken van matches tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Accountmanager Bedrijven Robert Bosch heeft onlangs in de matchgroep plaatsgenomen. “De Lelystadse Uitdaging kan op ons rekenen als actieve partner, die op menskracht, materialen, kennis en kunde aanhaakt bij de diverse aanvragen die bij de Lelystadse Uitdaging worden ingediend”.

Met een partner als de Rabobank kan de Lelystadse Uitdaging nog meer betekenen voor de stad en kunnen we lokaal echt verschil maken. Booij: “De Rabobank heeft mooie verbindingen gelegd voor maatschappelijke organisaties en ook voor aardig wat matches gezorgd. Daar zijn wij trots op en hopen dat er nog veel bedrijven zullen volgen en ook op deze manier een bijdrage leveren aan de samenleving”.