Op uitnodiging van MAC3PARK en PEC Zwolle zijn afgelopen zondag 40 jongeren uit Lelystad naar de voetbalwedstrijd PEC Zwolle -Sparta Rotterdam geweest. Een sportief uitje waarbij de jongeren van jongerenwerk Lelystad, de Eritrese jongeren van de Stichting YFC en de voetbaljongens van Anthony Romijn elkaar beter konden leren kennen. Deze stichtingen helpen jongeren bij hun ontwikkeling en hebben als doel jongeren actief deel te laten nemen aan de maatschappij. De jongeren werden met de bus opgehaald op station Lelystad en na een hele spannende wedstrijd weer thuisgebracht. Het duel eindigde met een gelijkspel en leverde voor PEC Zwolle het eerste punt voor de competitie op. De jongeren vonden het een geweldige belevenis.

Deze match is mogelijk gemaakt door PEC Zwolle en MAC3PARK, Meine Breemhaar, directeur/eigenaar Breemhaar Beheer : “MAC3PARK is een professioneel vastgoedbedrijf die het belangrijk vindt dat iedereen mee kan doen in de maatschappij. Vanuit deze visie ondersteunt MAC3PARK actief en financieel vele maatschappelijke, sportieve en culturele projecten. “

Deze match is mede tot stand gekomen door Jakob Stolk, kwartiermaker van Jongeren Maken de Stad, hij heeft geholpen om jongeren te verbinden aan deze match.

Namens de hele groep willen we MAC3PARK en PEC Zwolle bedanken voor deze onvergetelijke dag!

Share This