Jumbo de Waag ging de Uitdaging aan

Stichting Buurtcentrum de Joon is met haar 50 jarige bestaan het oudste buurtcentrum in en van Lelystad en organiseert al 17 jaar de jaarlijkse Lelystadse Truckrun de Joon. Samen met vrijwilligers, transportbedrijven, chauffeurs, bedrijven en instellingen, gemeente Lelystad en het Lelystadse Dweilorkest de Valkenier zetten zij zich eenmaal per jaar in om mensen (voornamelijk kinderen) met een verstandelijke en/of fysieke beperking een mooie dag te geven door een dag als bijrijder mee te rijden in een enorme truck. 

De zeventiende editie op 5 oktober was weer een groot feest, mede dankzij sponsor Jumbo de Waag. De Lelystadse Uitdaging daagde filiaalnemer Gerard van der Meulen van Jumbo de Waag uit om Truckrun de Joon te sponsoren in de vorm van frites, frisdrank en koffie voor de chauffeurs en de bijrijders. Lang hoefde Gerard niet over deze uitdaging na te denken. “Wij dragen graag ons steentje bij aan dit mooie initiatief dat aandacht schenkt aan het plezier van mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking”, aldus Gerard.

Match Voedselbank

Binnema Groep repareert, belangeloos, het hek van de Voedselbank Lelystad dankzij onze matchmaker Jeroen Dijkstra van Makelaardij van der Linden. Binnema: “ik help graag, hierdoor kan het budget van de Voedselbank besteed worden aan diegene die voedselhulp nodig hebben”.

Share This