PROEF DE SMAAK VAN LELYSTAD! KOOP NU UW KAARTEN VOOR EEN SMAAKVOLLE UITDAGING BIJ DE 2E EDITIE VAN HET LELYSTADSE SPONSORDINER

WANNEER?

Donderdag 17 mei – 18:00-21:00 (inloop vanaf 17:30)

Locatie: Werkbedrijf Lelystad, Vaartweg 67

Kaarten zijn te koop voor €75,- (4-gangen incl. wijn en fris)

EEN SMAAKVOLLE UITDAGING: PROEF DE SMAAK VAN LELYSTAD

Na het overweldigende succes van vorig jaar is het weer tijd voor het Lelystad Sponsordiner. Vorig jaar werd het al gezegd, het diner smaakt naar meer! Op 17 mei organiseert de Lelystadse Uitdaging de 2e editie van het Lelystadse Sponsordiner. Het diner wordt ook dit jaar in samenwerking met het Werkbedrijf Lelystad en Lelystadse chef-koks mogelijk gemaakt. Het Werkbedrijf Lelystad wordt voor 1 dag omgetoverd tot een maatschappelijk sterrenrestaurant. Lelystadse chef-koks zetten hun talent belangeloos in om samen met leerling-koks van praktijkonderwijs de Steiger een verrassend menu te bereiden met uitsluitend Lelystadse producten.

Met uw bijdrage ondersteunt u de activiteiten van de Lelystadse Uitdaging én geeft u de leerling-koks van praktijkonderwijs de Steiger, het bedienend personeel van Concern voor Werk en de studenten (servicemedewerkers) van het MBO College Lelystad een bijzondere werkervaring. De opbrengst van het sponsordiner is een donatie voor de Lelystadse Uitdaging. Deze sympathieke stichting fungeert als de ”Sociale verbinder” tussen mensen, maatschappelijke organisaties uit de Lelystadse samenleving en het plaatselijke bedrijfsleven. Dit doet zij door maatschappelijk betrokken ondernemers uit te dagen om menskracht, materialen en middelen in te zetten voor de inwoners van onze stad. De voornaamste doelstelling is het verbeteren van de leefkwaliteit van inwoners van Lelystad.

RESERVEER 17 MEI ALVAST IN UW AGENDA EN BESTEL NU UW KAARTEN!

Wilt u bijdragen aan deze onvergetelijke werkervaring en genieten van een heerlijk diner bereid met uitsluitend Lelystadse producten? Bestel nu uw kaarten om uw relaties uit te nodigen, medewerkers te bedanken of uw familie kennis te laten maken met Lelystad.

Kaarten voor het 4-gangen diner, inclusief welkomstcocktail en wijn zijn te koop voor €75,- en te bestellen via: info@lelystadseuitdaging.nl. Er is plaats voor 100 personen dus wees er snel bij. Het is mogelijk om losse kaarten te bestellen en per tafel te boeken.

Proef de smaak van Lelystad! Graag tot ziens op 17 mei.

Hartelijke groet,

 

Simone Veldt

Manager Lelystadse Uitdaging

Tel. 06-45556767

Scroll naar boven