PROEF DE SMAAK VAN LELYSTAD! KOOP NU UW KAARTEN VOOR HET LELYSTADSE SPONSORDINER OP 23 MEI

, 11 april 2019

Save the date: donderdag 23 mei

HÉT LELYSTAD SPONSORDINER: EEN MAATSCHAPPELIJKE ÉN CULINAIRE BELEVENIS OP DE AKKERS VAN DE LELYSTADSE BOER

Afbeeldingsresultaat voor brasserie 2050

WANNEER?

Donderdag 23 mei – 18:00-21:30

Locatie: pop-up restaurant ‘Brasserie 2050’ op de akkers van de Lelystadse boer, nabij Lelystad Airport

Kaarten zijn te koop voor €75,- (4-gangen incl. drankjes)

Bestel nu uw kaarten via: info@lelystadseuitdaging.nl

Dit jaar vindt de 3e editie van het Lelystad Sponsordiner plaats op een wel heel unieke locatie op de akkers van de Lelystadse Boer naast 1 van onze founders Lelystad Airport. U wordt ontvangen met een aperitief in het bijzondere pop-up restaurant ‘De Brasserie 2050’, een ultramoderne boerenschuur. De brasserie 2050 staat in de week van 20-25 mei, namens Rabobank Flevoland, op de akkers van de Lelystadse boer en wordt op 23 mei beschikbaar gesteld voor het Lelystad Sponsordiner. Tijdens het diner geniet u van de ondergaande zon midden op het boerenland.

HET EETBARE LANDSCHAP

Alle gerechten worden bereid met producten uit Lelystad en van de Lelystadse boer. Ieder gerecht vertelt een maatschappelijk verhaal en wordt met passie bereid door creatieve Lelystadse chef-koks. De chef-koks werken samen met de leerlingen van het praktijkonderwijs de Steiger en cliënten van Werkbedrijf Lelystad. Dit is voor hun een fantastische ervaring en draagt bij aan hun opleiding. De leerlingen leren de fijne kneepjes van het vak van onze lokale chef-koks, zij zetten hun talent geheel belangeloos in voor 1,5 dag.

Tijdens deze avond wordt u in de watten gelegd door de studenten van het MBO-College Lelystad en medewerkers van Concern voor Werk en Werkbedrijf Lelystad. Een verrijking van hun werkervaring én zij komen in contact met toekomstige werkgevers. Afgelopen jaren heeft de samenwerking tot veel bijzondere ontmoetingen geleid en een aantal banen opgeleverd.

Zo geven we eten meer betekenis en dragen we bij aan een mooiere samenleving! Samen met het bedrijfsleven, boeren, onderwijs en burgers.

 

RESERVEER 23 MEI ALVAST IN UW AGENDA EN BESTEL NU UW KAARTEN!

Wilt u bijdragen aan deze onvergetelijke werkervaring en genieten van een heerlijk diner bereid met uitsluitend Lelystadse producten? Bestel nu uw kaarten om uw relaties uit te nodigen, medewerkers te bedanken of uw familie kennis te laten maken met Lelystad.

Kaarten voor het 4-gangen diner, inclusief welkomstcocktail en drankjes zijn te koop voor €75,- en te bestellen via:info@lelystadseuitdaging.nl. Er is plaats voor 120 personen dus wees er snel bij. Het is mogelijk om losse kaarten te bestellen en per tafel te boeken.

Proef de smaak van Lelystad! Graag tot ziens op 23 mei.

Wij stellen het zeer op prijs als u de uitnodiging deelt in uw netwerk om relaties uit te dagen om kaarten af te nemen.

Het maatschappelijk belang, het doel: ontmoeten & verbinden

Met dit diner worden de activiteiten van de Lelystadse Uitdaging ondersteund én krijgen de leerling-koks van praktijkonderwijs de Steiger, het bedienend personeel van Concern voor Werk en Werkbedrijf Lelystad en de studenten van het MBO College Lelystad een onvergetelijke werkervaring. De opbrengst van het sponsordiner is een donatie voor de Lelystadse Uitdaging. Het diner draagt bij aan een inclusieve samenleving waarin iedereen meedoet.