Lelystadse Uitdaging zoekt kerstpakketten voor minimagezinnen

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default”]

Beste relatie,

De herfst is in volle gang en Kerst staat alweer bijna voor de deur. Ook dit jaar wil de Lelystadse Uitdaging zich inzetten voor minimagezinnen in Lelystad met onze speciale kerstpakkettenactie. In Lelystad leeft nog steeds 12% van de inwoners onder het bijstandsniveau en groeit 15,4% van de kinderen op in een minimahuishouden. Deze mensen kunnen, zeker rond de Kerst, wel een extraatje gebruiken! En wij vinden dat we juist dit jaar, met de situatie rond Corona, extra aandacht aan deze gezinnen moeten besteden.

Doe je ook mee?

Als je van plan bent om kerstpakketten aan je medewerkers of relaties te geven, dagen we je uit om er een aantal extra te bestellen en te doneren. Wil je je medewerkers dit jaar op een andere manier bedanken en geef je geen kerstpakketten? Dan kun je alsnog pakketten doneren voor deze actie door een keuze te maken uit ons eigen aanbod! Het aanbod staat in de bijgevoegde folder.

Je aanbod of keuze kun je mailen naar info@lelystadseuitdaging.nl ovv ‘’Kerstpakkettenactie 2020’’. Geef daarbij aan om hoeveel pakketten het gaat en eventueel welke je gekozen hebt. Met dit kleine gebaar, kun je zoveel betekenen! Wij zorgen er dan samen met jou voor dat deze pakketten goed terecht komen.

We hebben als doel om 250 kerstpakketten te verzamelen. De geschonken pakketten worden tijdens de kerstperiode verspreid onder gezinnen die een relatie hebben met de Voedselbank, Stichting MILA, Stichting IDO of het Leger des Heils.

Ook is het mogelijk om, wanneer je kerstpakketten overhoudt, deze na de kerstperiode te schenken aan minimagezinnen. Je kunt dan, na het uitdeelmoment, contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@lelystadseuitdaging.nl. Wij zorgen er dan alsnog voor dat de pakketten goed terecht komen.

Wil je ook je steentje bijdragen en onze minimagezinnen in Lelystad helpen?

Met een kerstpakket bezorgen we hen samen een fijne kerst!

Hartelijke groet,

Simone Veldt
Manager Lelystadse Uitdaging
Tel. 06-45556767

Folder kerstpakkettenactie Lelystadse Uitdaging

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Scroll naar boven