Lelystad Airport wordt maatschappelijk partner van de Lelystadse Uitdaging

Samenwerken, samenleven, samendoen

“Lelystad verbinden en versterken”, een doelstelling waar Lelystad Airport en de Lelystadse Uitdaging elkaar hebben gevonden. Op 1 september is Lelystad Airport founder geworden van de Lelystadse Uitdaging. Op deze manier geeft Lelystad Airport verdere invulling aan haar maatschappelijke betrokkenheid in de regio.

Lelystad Airport ondersteunt, als founder, de Lelystadse Uitdaging in haar doelstellingen. Ook de matchgroep wordt uitgebreid met een medewerker van Lelystad Airport. Overige founders zijn McCain, Farm Dairy, Rabobank Flevoland en de Gemeente Lelystad.

“De uitbreiding van Lelystad Airport biedt kansen voor de omgeving. Dit betekent ook dat wij op maatschappelijk gebied ons steentje kunnen bijdragen. Dat doen we onder andere met onze investering in het Luchthavenfonds, de samenwerking met De Lelystadse Boer en vanaf nu ook als founder van de Lelystadse Uitdaging. Ons team gaat de uitdaging met enthousiasme aan en kijkt uit naar het maken van kansrijke matches.” Het contract werd op 29 augustus door Hanne Buis, algemeen directeur Lelystad Airport en Lian Schleeper, bestuurslid van de Lelystadse Uitdaging en Manager Groot Zakelijk Rabobank Flevoland, ondertekend.

“Ik vind het fantastisch dat ook Lelystad Airport founder is geworden van de Lelystadse Uitdaging en zich inzet voor de stad. Het netwerk van de Lelystadse Uitdaging wordt steeds sterker waardoor we van nog grotere betekenis kunnen zijn voor de maatschappij,” aldus Lian Schleeper.

 

Scroll naar boven