Even voorstellen: nieuw matchgroeplid Joyce Oostweegel! Welkom!

Hallo allemaal,

Joyce Oostweegel is sinds kort matchgroeplid, zij stelt zich voor:

Beste” matchgroepers “,

Langs deze weg wil ik mij graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Joyce Oostweegel, eigenaar van 3UP Office Supplies Lelystad, dé lokale leverancier van kantoorbenodigdheden en aanverwanten sinds 2011.

Ik woon met mijn man Roy en onze twee kinderen, Robin-Jade een jongedame van 15 jaar en onze zoon Maxime van 12 jaar oud, nu negen jaar met veel plezier in Lelystad.

Omdat ik mij graag inzet om initiatieven te ontplooien en te laten zien dat je met samenwerken ver kunt komen ben ik al heel wat jaren actief in de ouderraad van de lagere school. Aangezien onze zoon naar het voortgezet onderwijs gaat zal hier een einde aan komen. Daarnaast ben ik ook een tijd lang bestuurder en commissielid geweest van de bewonersvereniging in onze wijk. Ook in de lokale bedrijfskring heb ik samen met andere ondernemers een aantal leuke evenementen georganiseerd.

Toen Simone mij vroeg om als matchgroeplid aan de slag te gaan voor De Lelystadse uitdaging dacht ik in eerste instantie dat mijn netwerk misschien niet groot genoeg zou zijn. Een aantal weken later spraken wij elkaar weer en vertelde ik Simone bij nader inzien dat ik tot de conclusie kwam dat het wellicht niet gaat om de hoeveelheid mensen die je kent maar hun bereidheid jou te ondersteunen bij projecten. Dat heeft mij letterlijk doen besluiten deze uitdaging aan te gaan. Dus netwerk, als jullie dit lezen: Ik ga een beroep op jullie doen, reken maar!

Uitkijkend naar onze kennismaking en samenwerking hoop ik een toevoeging te zijn voor de groep. Ik zal mij daarvoor inspannen!

Met vriendelijke groet,

Joyce Oostweegel

@Joyce: namens alle matchgroepleden: hartelijk welkom, wij kijken uit naar een uitdagende samenwerking!

Scroll naar boven