Even voorstellen: Natascha de Koter, virtual assistent voor de Lelystadse Uitdaging

Het Werkbedrijf Lelystad en de Kluswinkel geven Natascha de kans om vrijwilligerswerk voor de LU te doen en zo extra werkervaring op te doen. Dus 4 dagen werken, 1 dag vrijwilligerswerk. Dat vergroot haar kansen op de arbeidsmarkt en geeft haar veel energie. Natascha, onlangs gestart als virtual assistent, stelt zich voor:

Mijn naam is Natascha en ben vanaf heden ondersteunend bij deLelystadse Uitdaging als viritual assistant samen met mijn collega’s van de Kluswinkel.
In het verleden heb ik altijd gewerkt als gastvrouw in de horeca, nadat ik moeder ben geworden was dat erg lastig metde onregelmatige werktijden. Toen heb ik mij laten omscholen tot verzorgende waar ik heb gewerkt tot ik het helaas fysiek niet meer aan kon. Waarna vele ziekenhuis bezoeken met onderzoeken volgde kreeg ik uiteindelijk de diagnose ME en fibromyalgie, ik heb toen een lange tijd thuis gezeten. Maar ik miste iets, ik wilde mij graag nuttig maken. Ik heb mij toengemeld bij de gemeente Lelystad en de vraag neergelegd of het mogelijk was om wederom mij te laten omscholen, want ik ben tenslotte te jong om thuis achter de geraniums te belanden. De gemeente heeft mij aangemeld bij het Werkbedrijf Lelystad, daar kreeg ik een cursus om weer te re-integreren op de arbeidsmarkt en kreeg daarbij een traject aangeboden bij de Kluswinkel. Inmiddels ben ik 3 jaar verder en werk ik full-time met veel plezier bij de Kluswinkel en volg ik een opleiding voor office management. Via de contacten bij de Kluswinkel kwam ik in contact met de Lelystadse Uitdaging en na wat gesprekken vonden wij het van beide kanten een mooie aanvulling om ons in te zetten voor de stichting. Het kan alleen maar een win win situatie zijn, de stichting geholpen met onze extra handen en wij geholpen met onze extra ervaring op office gebied. Ik kijk dan erg uit naar onze samenwerking.

Scroll naar boven