Dynamische markt
Met een slag op de beursgong komt de beursvloer tot leven. Anderhalf uur lang zoeken vertegenwoordigers van  Maatschappelijke Organisaties hét bedrijf of dé organisatie die hen aan die felbegeerde spullen, adviezen of menskracht gaat helpen. Ze stellen zich aan de andere partij voor en proberen deze te interesseren voor hun missie. Hoekmannen of -vrouwen brengen partijen bijeen. Iedereen praat met iedereen.

Goedkeuring
Wanneer een contact tussen een bedrijf en een Maatschappelijke Organisatie leidt tot een gewenste samenwerking wordt een matchformulier door beide organisaties ingevuld. Matches worden vastgelegd door een notaris. Nog een slag op de gong betekent het einde van de beursvloer. Niet getreurd, veel matches komen tot stand in de aansluitende netwerkborrel of zelfs nog daarna.

Hoekmannen/-vrouwen
Tijdens de Beursvloer zijn meerdere hoekmannen en -vrouwen actief. Zij kennen het Lelystadse bedrijfsleven van haver tot gort en weten precies wie er deelneemt en wat de hulpvragen zijn. De hoekmannen en -vrouwen helpen bij het leggen van contact en zorgen voor ondersteuning tijdens het matchen.

Match
Als de vrager en aanbieder na onderhandeling komen tot een samenwerking, dat is de match beklonken. Afspraken maken over de afhandeling van de ‘deal’ is een essentieel onderdeel. Als de match officieel is vastgelegd krijgen beide partijen een kopie van het matchformulier. Voorwaarde is dat alle matches binnen zes maanden na de Beursvloer datum worden gerealiseerd.

Share This