Beursvloer 2018            

Dinsdag 27 november 2018 I 17:00 – 19:00

Locatie: De Kubus Lelystad I Agorabaan 3

Kom ook naar de Beursvloer 2018 en meld je aan!

Op 27 november organiseert LelystadDoet in samenwerking met de Lelystadse Uitdaging de Beursvloer 2018. Het sociale netwerkevenement dat je niet wilt missen.

Matchen van vraag & aanbod

Bedrijven en lokale maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen ontmoeten elkaar tijdens de Beursvloer in De Kubus in Lelystad. De hulpvragen van maatschappelijke organisaties, stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven variëren van het beschikbaar stellen van een vergaderruimte, beschikbaar stellen van spullen, hulp bij een website tot het verlenen van juridisch of commercieel advies. Maatschappelijke organisaties gaan actief op zoek naar bedrijven die hun hulpvraag kunnen oplossen. Voor bedrijven de kans om maatschappelijk betrokken van betekenis te zijn. Deelname is kosteloos.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan de Beursvloer? Meld je hieronder aan en geef daarbij aan wat je hulpvraag en/of aanbod is.

De Beursvloer is een initiatief van LelystadDoet in samenwerking met de Lelystadse Uitdaging. LelystadDoet is onderdeel van Welzijn Lelystad.

Beursvloer

  • Ben je op zoek naar materialen, zoek je mensen om de klus te klaren, kun je advies gebruiken of hulp bij de organisatie van een event. Het kan en mag allemaal. Stel je vraag alvast hier, dan delen wij deze alvast.
  • Je hebt vast wel spullen/materialen in de weg liggen als bedrijf of als goed doel waar je niets mee doet?! Bied het aan op de beursvloer voor een mooie nieuwe plek. Of een accomodatie die je wel een avond beschikbaar wilt stellen of je dienst die je wilt aanbieden. Denk ook aan teambuilding in de vorm van een handjes - uit - de - mouwen - klus voor een goed doel.
  • Op de Beursvloer onderhandel je met bedrijven om maatschappelijke wensen in vervulling te laten gaan. En als bedrijf kun je tijdens de beursvloer spullen ruilen die voor de ander van onschatbare waarde zijn. De ruil komt tot stand als de ander tegenprestatie biedt, bijvoorbeeld een artikel in een nieuwsbrief, een bericht op social media, een heerlijke lunch verzorgen of een kaartje om te bedanken. Een goede match hoort namelijk in evenwicht te zijn.
  • Bijvoorbeeld een foto van de spullen die u in de aanbieding heeft. Deze kunnen we gebruiken voor sociale media en onze website.
    Wij gaan met de grootste zorg om met de door u verstrekte gegevens. Ons privacy statement vindt u links onderaan de pagina.