Betekenisvol fotograferen: meer dan 100 stralende Lelystadse gezichten vastgelegd op camera

Bijzondere match tussen Help Portrait en MBO Flevoland

Op zaterdag 26 november zijn meer dan 100 Lelystedeling blij gemaakt met een gratis portret. Een team van 20 professionals hebben hun talent ingezet voor de Lelystadse samenleving en een portret gegeven aan hen die het niet kunnen veroorloven.

In de spotlight
Tijdens deze dag werden Lelystedelingen letterlijk in de spotlight gezet. Een enthousiast team van fotografen, visagisten en stylisten lieten hen weer stralen en legden dit vast op camera. Misschien wel voor het eerst in lange tijd. Heleen van de Ven, 1 van de fotografen: ‘Wat hebben we een mooie mensen voor onze lens gekregen, het was een voorrecht om hun schoonheid naar voren te brengen, een herinnering vast te leggen met een bijzonder iemand of om juist de familieband in beeld te brengen. Daar zet ik mijn talent graag voor in’.

Visagist Willy Kollen vertelt: ‘We helpen mensen weer ontdekken hoe mooi ze zijn, het is fantastisch om mensen op deze manier blij te maken’

De Lelystadse Uitdaging verbindt Help Portrait en MBO College Lelystad
Help Portrait is een wereldwijde vrijwilligersorganisatie die zich jaarlijks, in de donkere dagen voor Kerst, inzet om de minder bedeelden in onze samenleving een portret te geven. In Lelystad zijn Robert Essenboom en Edward van Kempen de initiators. De locatie, de catering en de hartelijke ontvangst door de vrijwillige gastheren en vrouwen zijn beschikbaar gesteld door het IDO.

Via de Lelystadse Uitdaging is het MBO College Lelystad verbonden aan dit bijzondere evenement. Matchgroeplid Yorick Lindeman van Hanzewerk heeft deze match gerealiseerd. Drie visagisten van het MBO College Lelystad hebben hun talent ingezet om een bijdrage te leveren aan deze betekenisvolle dag.

_r6a0148-dutch-top-photo-art

Scroll naar boven