Aanmeldingen Beursvloer 2020

Ik ben een...Naam bedrijf / stichting / vereniging:Mijn vraag / aanbod is:
Maatschappelijke organisatieWelzijn LelystadSamen met partners hebben we de Dementheek geopend. Een informatie punt met mensen die vragen hebben over Dementie. het aantal bezoekers blijft achter. Wie kan ons helpen hier een verbetering in aan te brengen.
Maatschappelijke organisatiefilmclub flevolacus lelystad
BedrijfAdeccoWe willen organisaties adviseren en helpen met alle HR gerelateerde problemen waar ze tegenaan lopen. Denk aan de recruitment, maar ook veranderingen die de WAB met zich mee heeft genomen.

PS. Graag wil ik komen met mijn collega Jamie Limonard en Michael Sturgess.
Maatschappelijke organisatie50|50 Workcenter - Leger des Heils FlevolandWij willen graag in contact komen met verschillende bedrijven en organisaties die bereid zijn onze deelnemers een kans te geven op de arbeidsmarkt.
Bij 50|50 bereiden wij de deelnemers voor op de arbeidsmarkt.

Wij komen waarschijnlijk met zijn tweeën, met mijn collega Mark Rademaker.
Maatschappelijke organisatieDop en ErwtWE BIEDEN AAN.
Workshop teambuilding.
Voor wie?
Instellingen en bedrijven.
Hoe?
Een speurtocht met “natuur opdrachten” Hoe communiceren mieren?
En pannenkoeken bakken.
Waar?
In de Dop en Erwt PretTuin
Workshop Duurzaam tuinieren.
Waar?
in overleg.WE VRAGEN.
Een metalenkast om een gasfles veilig te stallen.
Een tuinfrees of te leen of hulp van een hovenier.
Stratenmaker om een terras te betegelen afmeting 3X3 meter.
En stoeptegels 30X30 CM en ophoogzand.
Maatschappelijke organisatieLive Your Dream FoundationWij zijn opzoek naar bedrijven die mensen in dienst hebben die het verdienen om of; medische, familie, een andere weerstand hebben ondervonden. Mensen die vanuit een afstand tot de arbeidsmarkt zijn gekomen en de volgende stap willen maken. Wij kunne die bieden door ze dit jaar mee te nemen naar Noorwegen op het stichtingsschip de live Your Dream.

Wij bieden dat het bedrijf meer gemotiveerde mensen terug krijgt.
Maatschappelijke organisatieTriade VitreeVitree biedt jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen die het op eigen kracht (even) niet redden. Voor elk kind, jongere, maar ook voor het betrokken gezin wordt een uniek en passend hulpaanbod samengesteld, waarbij de kinderen/jongeren het uitgangspunt vormen. Van crisissituaties tot pleegzorg, hulp bij echtscheidingen, gedragsproblemen en trainingen bij faalangst: dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Triade biedt ondersteuning aan volwassenen met een verstandelijke beperking en/of een psychische stoornis. Ons uitgangspunt is om mensen te helpen ontdekken hoeveel ze zelf kunnen. Wij helpen mensen meer invloed op hun leven te krijgen en zelfstandig te zijn, waar dat mogelijk is. Want hoe meer een mens zélf kan, hoe beter hij zich kan ontwikkelen en hoe meer hij zichzelf kan zijn. Triade biedt hiervoor verschillende begeleidings- en woonvormen aan, zoals begeleid wonen, dagbesteding en ondersteuning thuis of op het werk.
Maatschappelijke organisatieStichting Kringloopwinkel De Groene SluisWij zoeken wat handige mensen die een afgesloten ruimte in onze loods kunnen maken. We zoeken een bedrijf die hout/materiaal kan sponsoren.
Wij bieden aan naamsbekendheid via onze winkel, nieuwsbrief (zowel klanten als netwerkpartners) aan.
We zullen in aanloop van de beurs nog wat leuke aanvullende ideeen bedenken, zowel in vraag als in aanbod.
groeten Janneke
Maatschappelijke organisatieWelzijn Lelystad team LelystadDoetOns aanbod is het geven van een PIZ-bijeenkomst (pensioen in zicht) voor bedrijven/gemeentelijke organisaties, die werknemers hebben die binnenkort met pensioen gaan. In deze bijeenkomst informeren wij aankomend pensionados hoe vrijwilligerswerk een bijdrage kan leveren aan deze nieuwe levensfase, wat LelystadDoet daar in kan betekenen en hoe het vrijwilligerslandschap in Lelystad er uit ziet.
Maatschappelijke organisatiede Zonnebloem afd. Lelystad-Middenvraag:
Zijn er misschien bedrijven die met hun werknemers en onze gasten een bedrijfsuitje naar bv Aviodrome, Orchideeënhoeve of dierenpark willen gaan. Het gaat om ongeveer 10 gasten en 2 vrijwilligers.

Vraag:
Stadstoer door Lelystad voor onze gasten.

Vraag:
Eventueel andere activiteiten voor onze gasten.
Maatschappelijke organisatieTheatergroep Droog!
Maatschappelijke organisatieStichting Peuterspeelzaal Extra Lelystad e.o.*Algemene bestuursfuncties en Penningmeester

* Speelplaats/tuin onderhoud

* Web design
Maatschappelijke organisatieFilm club flevolacus uit lelystadOns aanbod is het filmen van alles wat u gast wil leggen
BedrijfANSUL Brandbeveiliging- Beeldschermen;
- Verrijdbare bureaustoelen;
- BHV training (herhaling) in Lelystad (één dag eind juni, totaal 24 plekken);
- vijf BHV-dozen;
- gratis brandveiligheidadvies op locatie van stichting/vereniging;
- vergaderruimte voor max. 15 personen (incl. koffie/thee) 's avonds (Platinastraat 15 Lelystad, parkeergelegenheid voorzien);
BedrijfBochaneWe kunnen diverse produkten en diensten aanbieden. Naamsbekendheid en commitment is onze goal.
Maatschappelijke organisatieFlevolandse Theatervereniging JTLWij zijn op zoek naar naaimachines die geschikt zijn voor het werken met zwaardere stoffen, voorkeur Lewenstein.
Tegenprestatie, in overleg van alles mogelijk o.a. vrijkaartjes voor voorstelling naar keuze in ons eigen pand o.i.d.
Maatschappelijke organisatieFlevolandse Theatervereniging JTLWij willen graag ons gebouw omdopen naar Cultuurhuis JTL en zoeken nu iemand die voor ons een bord wil maken voor aan de buitenzijde van ons pand aan de Kamp 28-49.
Onze tegenprestatie is de mogelijkheid om reclame te maken voor eigen bedrijf aan onze muur van de theaterzaal, zowel binnen als buiten mogelijk
Maatschappelijke organisatieFlevolandse Theatervereniging JTLWij zijn op zoek naar andere computers voor onze vereniging, schermen hebben we voldoende maar de computers die we nu hebben zijn te verouderd inmiddels om nog goed te kunnen werken voor ons.
Voorkeur is i 5 , maar i 3 mag ook.
Ook een laptop waar windows 10 op kan is van harte welkom!

Als tegenprestatie eeuwige dankbaarheid maar een workshop voor teambuilding of een moordspel als teambuilding is ook mogelijk of een aantal vrijkaartjes voor 1 van onze voorstellingen naar keuze.
Maatschappelijke organisatieResto VanHarteWij zoeken mensen die muziek willen maken tijdens onze Resto-avonden. Wij bieden een lekker 3-gangendiner en een podium.

Wij zoeken mensen en organisaties die ons benefietdiner op 7 mei willen promoten.
Maatschappelijke organisatieStichting SurAntWij zijn een vrijwilligers organisatie die ondersteuning bieden aan burgers die in aanraking zijn geweest met justitie. Dit doen wij doormiddel van verschillende projecten gericht op de re-integratie van de doelgroep in de samenleving.

Een aantal projecten:

Re-integratie centrum(RIC) (buiten/binnen de gevangenis): hier kunnen (ex)-gedetineerden terecht voor gratis ondersteuning op de 5 leefgebieden (wonen, werk, financien/schulden, regelzaken en zorg).

Klusloket: Bij het Klusloket kunnen (ex)-gedetineerden werken aan hun arbeidsritme en arbeidsethos. Het Klusloket voert kleine klusjes uit bij de burgers uit de gemeente met een kleine beurs of die fysiek zelf niet meer instaat zijn klusjes in en om het huis uit te voeren. Wij geloven dat iedereen een leven met geluk, plezier en overvloed verdient. Helaas is dit niet vanzelfsprekend voor iedereen. De (ervaringsdeskundigen) krijgen de kans iets terug te doen voor de maatschappij en te bouwen aan hun cv. (met het klusloket bieden wij overigens ook dagbesteding aan burgers die niet uit een justitiële kader komen. Denk bijvoorbeeld aan mensen in de uitkering die aan hun re-integratie willen werken.)

Gestolen Tijd: Het project Gestolen Tijd hebben wij in samenwerking met Justitie opgezet. Wij gaan samen met ervaringsdeskundigen naar scholen, buurthuizen en jeugdinrichtingen om de jongeren te behoeden voor verkeerde keuzes. De ervaringsdeskundigen gebruiken hun levensverhaal als middel om het doel te bereiken. Gestolen Tijd is een jongeren project.
Maatschappelijke organisatieBrood & SpelenWij verzorgen de tussenschoolse opvang bij drie basisscholen in Lelystad.
Deze opvang doen wij samen met vrijwilligers.
Onze vrijwilligers krijgen hier een leuke vrijwilligersvergoeding voor en mogen deelnemen aan cursussen.

Aanbod:
Wij bieden een werkplek aan tegen een vrijwilligersvergoeding.

Vraag:
Wij zoeken vrijwilligers die als overblijfkracht willen helpen op 1 van onze basisscholen.
Maatschappelijke organisatieMoedAanbod: adviesgesprek in de financien.
BedrijfBurger Support BV
Maatschappelijke organisatieLelystadDoetWe zouden graag een onderzoek willen laten uitvoeren t.b.v. de naamsbekendheid LelystadDoet in Lelystad.
Maatschappelijke organisatieHet Flevolands Archiefop dit moment nog geen vraag of aanbod
Maatschappelijke organisatieWijkraad Kustwijk LelystadBeste organisatie,

Bewoners uit de wijk Jol in Lelystad zijn bezig het Jolplein samen op te knappen. Het plein ligt midden in de wijk en oogt kaal, grijs en verlaten. Tijd voor verandering! Wij geloven namelijk dat zowel ruimtelijk als sociaal het plein veel meer kan betekenen voor bewoners.

Inmiddels zijn er veel ideeën bij buurtbewoners opgehaald, ligt er een ontwerp en hebben bewoners deze winter zelf de eerste stap in de uitvoering gezet door, in overleg met de gemeente, nieuw groen aan te planten. Stap voor stap wordt het plein door inzet van inwoners zelf steeds gezelliger.

Graag zouden wij de komende maanden het plein verder aankleden met o.a. informele speelplekken, zitplekken, verlichting, meer kleur en groen. De Beursvloer is een mooie plek om het ontwerpplan te delen om te kijken of er bedrijven zijn die ons kunnen helpen met het realiseren van een aantal ideeën!

Goed om te weten: de uitvoering wordt deels gesteund door de gemeente, maar is afhankelijk van de actieve bijdrage van bewoners zelf.
De feestelijke opening moet dit voorjaar nog plaatsvinden!

Namens Wijkraad Lelystad Kustwijk
Vriendelijke groet,

Nienke Goossen
Maatschappelijke organisatieStichting Triade VitreeOnze vraag:
Vrijwilligers die activiteiten begeleiden.
Vervoer voor cliënten.
Spellen voor cliënten.
Leuke dingen om te doen voor cliënten.
Gratis toegangskaarten voor cliënten.

Aanbod:
Cliënten met een verstandelijk beperking die een dagje kunnen meelopen.
Locatie: Eksternest en lunch of diner bij Tante Truus in Almere (hier werken cliënten met een verstandelijke beperking.
vergaderruimtes in Lelystad, Almere.
Maatschappelijke organisatieEszenza Coaching en OntwikkelingIk bied aan: (wandel) coaching/counseling voor bedrijven en particulieren,
Maatschappelijke organisatieStichting De Lelystadse BoerIn kind bijdrage voor het organiseren van de Lelystadse Boer Oogstdagen, waarbij schoolkinderen e/o mensen met een kleine portemonee kunnen komen oogsten op onze (tijdelijk) grond, tussen LAB en LA. We denken aan vervoer, grote tent, kruiwagens, vrijwilligers
Maatschappelijke organisatieIDOVraag; een locatie waar een theaterstuk opgevoerd kan worden. Een aantal theatermakers zijn bezig met het schrijven van een stuk over het IDO. Een mooie locatie voor de uitvoering daarvan zou geweldig zijn.

Vraag; creatief talent.

Aanbod; Vrijwillige werkmaatjes die werkzoekenden op een rustige manier kunnen begeleiden. Helpen bij sollicitaties, maar ook nadenken over ieders talent.
2 werkmaatjes komen graag mee naar de beursvloer. Hun namen zijn; Brigit Walstein en Silvia Kat.

Aanbod; een gratis maaltijd
Maatschappelijke organisatieStichting Dierenweiden LelystadOnze Stichting beheert twee kinderboerderijen. Op kinderboerderij Stadspark hebben wij in 2019 een nieuw dak gelegd op de knutselruimte. Heel graag zouden we nu de wanden renoveren. Wij komen daarom graag in contact met een bedrijf of bedrijven die gebruikte maar nog goed bruikbare schuifpuien of kozijnen heeft van circa 2 meter hoog op hoger. Het gaat in totaal om ca. 20-25 meter wand die we op die manier willen dicht maken.
Voor kinderboerderij Knotwilg zoeken we een bedrijf dat het plein opnieuw kan (helpen) bestraten. Daarvoor hebben zand, stenen en banden nodig. Het huidige plein is verzakt en ligt lager dan de weiden waardoor er bij regen grote plassen ontstaan.
Bedrijfbest aging bvIk kan een fysisch vaatsysteem dat de doorbloeding en overdracht zuurstof met 30 procent optimaliseert met begeleiding laten ervaren. Dit medische systeem zorgt voor een aantoonbare optimalisering van het immuunsysteem en kan duurzaam de oorzaak van de meeste ziektebeelden onderrsteunen. Op de werkvloer zorgt het systeem voor betere concentratie met 8 minuten behandeling, verlichting van pijnklachten etc. Ik kan er staan met een verklarende bannen, een ligstoel waar mensen de behandeling 8 minuten gratis kunnen ervaren.
Maatschappelijke organisatieJINCWie JINC steunt, helpt talloze jongeren uit wijken met een sociaaleconomische achterstand aan een betere kans op de arbeidsmarkt.

Wat JINC bedrijven te bieden heeft:
- We helpen bij de invulling van mvo-beleid
- We zorgen voor betrokken medewerkers
- We dragen bij aan de tevredenheid van klanten
- We maken jongeren enthousiast voor jouw sector
BedrijfAgora TheaterAgora Theater wil graag waar mogelijk ruimte aanbieden voor vergaderingen, amateuroptredens en andersoortige bijeenkomsten.
Agora zoekt hulp en spullen bij de aankleding van onze backstage-ruimtes.
Maatschappelijke organisatieReddingsbrigade LelystadEen locatie voor het stallen van onze 40ft zeecontainer waar onze boot in opgeslagen wordt.
Maatschappelijke organisatieStichting V.A.C.We zijn op zoek naar een tweedehandse computer en telefoon voor de secretaris.
Ook gaan we dit jaar onze jubileum vieren en we zijn op zoek naar een goede locatie die we een dag kunnen gebruiken hiervoor.
Maatschappelijke organisatieRopaunteam LelystadWat is de Roparun?
De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen een goed doel: het leven van mensen met kanker in elk geval tijdelijk wat aangenamer te maken. De Roparun wordt ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens
ook uit het motto dat al jaren luidt: "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

Het evenement Roparun is voortgekomen uit een weddenschap tussen twee atleten begin jaren '90. Zij renden met een aantal teams van Rotterdam naar Parijs, vandaar de naam. De doelstelling was vanaf dag één: het ophalen van geld voor een goed doel. Sinds de Roparun in 1992 voor het eerst georganiseerd werd, is al 88 miljoen euro bijeengelopen. De editie van 2019 bracht een bedrag van 5.626.988 euro op. Roparunteam Lelystad haalde in 2019 32.830 euro op. We zijn supertrots op dit mooie bedrag. Met ons hele team organiseren we ook in 2020 weer tal van evenementen om dit bedrag bij elkaar te halen. Daarnaast vragen we bedrijven om de goede doelen van de Roparun te steunen door een deel van onze route te sponsoren. Zo hadden we al een benefietvoorstelling van Theatergroep Droog en een Zalm en Wijn kerstactie voor ons goede doel. We hebben ook dit jaar weer een enthousiast team dat zich gaat inzetten om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het goede doel. En last but not least, zijn we blij dat KFC ook dit jaar weer onze hoofdsponsor is.

Roparunteam Lelystad
Ons team is zeer divers samengesteld: ondernemers, mensen die werkzaam zijn bij de overheid, politici en bestuurders maar ook mensen die werkzaam zijn in het onderwijs of bv. een fysiotherapiepraktijk. Ook de leeftijden lopen sterk uiteen, het oudste teamlid is 67 terwijl de jongste 23 is. Maar we vormen een hecht team, waar leeftijd of achtergrond er niet toe doen. Ieder jaar wijzigt de samenstelling van het team, nieuwe mensen er in, anderen nemen een pauze of komen na een paar jaar weer terug./ Bijzonder trots zijn we op ons rijdend hotel, een mooie klassieke Pieterbilt truck, waarbij de oplegger met 16 stapelbedden, een douche en een toilet steeds een welkome thuisbasis blijkt.
Net als zovele teams gaat het om een combinatie van drijfveren, natuurlijk gaat het om de sportieve prestatie, willen we zoveel mogelijk geld ophalen maar met zijn 24-en ook vooral plezier hebben. We zijn allemaal zeer doordrongen van het goede doel; een van onze lopers – Wim Bok – heeft al 3 keer zelf de ziekte overwonnen, maar iedereen heeft direct of indirect met het vreselijke effect dat deze ziekte op de patiënt en diens omgeving kan hebben. Dan realiseer je je hoe belangrijk de steun van de Roparun kan zijn.

Wanneer?
Ook in 2018 vindt Roparun plaats tijdens het Pinksterweekend: zaterdag 30 mei tot maandag 1 juni 2020. We lopen van Bremen (Oldenburg) naar Rotterdam. Team Lelystad doet in 2020 voor de dertiende maal mee aan de Roparun Een Roparun-team bestaat uit maximaal acht lopers. Zij doen mee aan de intensieve 20 weken (4x per week) training voorafgaand aan de loop. Zij lopen ieder gemiddeld zo'n 65 kilometer, meer dan 1 ½ marathon. Daarnaast bestaat een team uit vier tot zes fietsers en nog vele begeleiders: chauffeurs, verzorgers, cateraars en organisatie.

Wat hebben we nodig
Tijdens de Roparun hebben we 3 busjes nodig, 2 personenbusjes voor 9 personen en een personen/goederenbusje voor minimaal 5 personen met een laadruimte. We hebben ze – idealiter – nodig vanaf vrijdag 29 mei en leveren ze maandagavond 1 juni (tweede pinksterdag) weer schoon en afgetankt in. Wie wil deze busjes voor ons en ons goede doel sponsoren ?
Maatschappelijke organisatieScoutinggroep de Ascanen (vereniging en stichting)Hulp met fondswerving/crowdfunding om een nieuw scoutinggebouw te realiseren.
Maatschappelijke organisatieWoonzorg FlevolandWij zijn op zoek naar bedrijven die iets kunnen betekenen voor onze bewoners in de Hanzeborg en/of Uiterton. Onderstaande groepsactiviteiten staan hoog op de wensenlijst van onze bewoners

Oude ambachten demonstratie/workshop
Wijnproeverij
Klederdrachtshow
Scouting
Maatschappelijke organisatieInloophuis PassieInloophuis Passie is een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker op hun levenspad.
Maatschappelijke organisatieStichting Dierenvoedselbank LelystadWij zijn op zoek naar een eigen locatie voor het opslaan van de voorraad dierenvoer, waar we voer kunnen verpakken en de uitgifte vanuit kunnen doen op een centrale plek in Lelystad. Er is helaas weinig budget.
Maatschappelijke organisatieSchool voor Praktijk OnderwijsVraag:
Mensen die een workshop kunnen geven over allerlei onderwerpen aan leerlingen, in de leeftijd tussen de 12 en 15 jaar, van het praktijkonderwijs in Lelystad.

Aanbod:
Wij kunnen kleine, voor onze leerlingen, behapbare klussen doen. Te denken van aan: zorgtaken, tuin onderhoud , 'handen nodig' en of iets maken.
4Fusion4Fusion is een tuin in het midden van Lelystad waar jongeren werken voor wie school even niet meer mogelijk is en waar de buurt graag op bezoek komt voor een kopje koffie en zelfgemaakte taart. De tuin en de kas zijn helemaal ingericht met giften van bedrijven en organisaties. Op dit moment zijn we op zoek naar rubberen tegels voor op de vloer van de kas, een kapschuur of - stal, gaas om een deel van de tuin mee af te scheiden, keukenblok, toiletunit, inductie kookplaat, kasten, opbergbakken. En we zijn op zoek naar handjes om onze website te updaten en de communicatie voor ons te verzorgen.
GVLVraag: we zijn o.a. op zoek naar een leuk groepsuitje voor onze trainers en een stereo installatie (speaker met bluetooth).
Rode kruisHet Rode Kruis district Flevoland wil graag haar kantoor aan de Wigstraat 15 geschilderd en opgeknapt hebben in een fris kleurtje.
Voor materiaal, eten en drinken wordt gezorgd wordt gezorgd.
Rode kruisHet opknappen van het districtskantoor zoals het verven van de muren.
Materiaal word uiteraard gefaciliteerd.
Concern voor WerkNader te bepalen
Naam bedrijfsnaam / stichting / verenigingMijn vraag / aanbod isContact persoon (Voorvoegsel)
IdoMaatschappelijke ondersteuning
Stichting Trans Europ Express NederlandGrond/ opstelplaats in Lelystad.
Stichting TransportMuseum LelystadGezocht penningmeester
Fondswerver
Stichting One Fine DayDe stichting One Fine Day is gevestigd in Lelystad en organiseert gratis vaartochten voor kinderen met beperkingen (en hun begeleiders). We willen dit graag onder de aandacht brengen van Lelystad ondernemers en organisaties, ook omdat de kosten van de vaartochten volledig afhankelijk zijn van de donaties van bedrijven en instellingen.
Just WHealthyAls voedingstherapeute en maatschappelijk dienstverlener bied ik presentaties, (gast)lessen, trainingen en workshops aan
op het gebied van voeding, fysieke en mentale gezondheid en bewegen.

Graag ben ik aanwezig op deze dag om te netwerken. Kraam is niet nodig.

Aanwezigheid is onder voorbehoud i.v.m. aanstaande bevalling van mijn dochter.
Film club flevolacus uit lelystadkleding met LOGO
De kubusOp zoek naar samenwerking op cultureel gebied.
Concern voor Werk2 stuks occasion fietsen
Kwintes; beschermd wonen aan de LubeckstraatOnze vraag is gericht op een aantal materiele spullen voor onze beschermd wonen locatie. Denk hierbij aan een Muziekbox om bijvoorbeeld een microfoon hierop aan te sluiten, zodat ze kunnen rappen. Daarnaast kan het zijn voor andere diverse spullen zoals hout om met bewoners te klussen, Sport attributen zoals bokshandschoenen. kasten voor de cliënten, fietsen.


Aanbod: Ontwerpen/maken van visitekaartjes. Lunch tot maximaal 50 personen, drukwerk.
Iets van houtwerk maken.
Qua verdere aanbod zal nog bij collega's concreter gevraagd worden.
nvtnvt
DriemensionIk bied een workshop/proeverij aan van ongeveer 1 dagdeel. Deze workshop kan gaan over de volgende onderwerpen:

1. Match je vrijwilligers op vrijwilligersvacatures (kan ook voor re-integratie- en werkervaringsplaatsen)
Samen (werkgevers en coaches/kandidaatbegeleiders) aan de slag met vacatures en kandidaatprofielen om te komen tot de juiste match. Hoe zorg ik voor een goed kandidaatprofiel, hoe creëer ik een vacature en een passende vacaturetekst en hoe match je deze twee aan elkaar? Met deze workshop krijg je inzicht in de do's en don'ts bij het werven en presenteren van kandidaten, technieken als jobcreation en nieuwe wervingsvormen zoals open hiring.

2. Werkgeversvisie
Werken met vrijwilligers is eigenlijk niet anders als werken met personeel. Als begeleiders van vrijwilligers/re-integratiekandidaten verlies je dat stukje nog weleens uit het oog, of je hebt er onvoldoende kennis van. Met deze workshop krijg je meer inzicht in hoe werkgevers daarmee omgaan en wat zij aan ondersteuning wensen en verwachten. Dit kan ook samen met (potentiële) werkgevers worden ingevuld.

3. Besturen
Als vereniging kies je uit je midden een bestuur. Zo'n bestuur is niet altijd op elkaar ingespeeld. En omdat het ook nog vaak "liefdewerk-oud-papier" is, is het een uitdaging de juiste man of vrouw op de taak te matchen die het best bij hem of haar past. Met deze workshop krijg je meer inzicht in elkaars drijfveren en kwaliteiten en kun je samen een richting kiezen en er vervolgens ook samen voor gaan. Deze workshop kan ook voor besturen van stichtingen worden verzorgd.

Uiteraard stemmen we de workshop af op je wensen.
En denk je dat het aanbod niet helemaal passend is bij wat je zoekt?
Graag ga ik dan tijdens de beursvloer kort met je in gesprek of we toch tot een match kunnen komen!


Zelf zoek ik nog weleens een vergader/-trainingsruimte en uiteraard naamsbekendheid en/of netwerk.
Stichting HofVraag is ruimte voor onze Stichting.
ProfendumWellicht een workshop of een training? We hebben een breed aanbod 😉
EnerQi In BalanSVraag: wie kan mij helpen met het realiseren van een goede website
wie kan mij helpen aan bedrijven, die hun medewerkers en heerlijke stoelmassages gunnen
Wie kan mij helpen aan mensen met een coachvraag

Aanbod: Stoelmassage ( bedrijven en particulieren )
Consult in mijn praktijk ( natuurgeneeskundig praktijk ) elimineren van allergieën en intoleranties
Coaching traject.
SamenLoop voor Hoop LelystadOp 5 en 6 september vindt de tweede editie van de SamenLoop voor Hoop plaats. voor de aankleding van het terrein hebben we nog al wat nodig. Alles wat ons geen geld kost komt ten goede van het goede doel. We hebben een heel verlanglijstje. ik hoop dat het lukt een deel hiervan tijdens de beursvloer geregeld kan worden.

30 markkramen 2 mtr
1. Podium met licht en geluid
1 vip tent met vloer 3x6
4 tenten 3x6
3 aggregaten 15 kva
8 verdeelkasten
10 stroomkabels tbv verdeelkasten
5 wc
2 plaspalen
15 brandblusser
1. Schaftwagen tbv penningmeester
5 biertafels met banken

Zoals ik al zij een flinke lijst.
Kubus & CorneelAanbod:
- Kubus: eenmalig gebruik maken van een vergaderruimte in Kubus, inclusief koffie en thee voor 10 personen. Tijdens openingstijden Kubus (ook avond mogelijk).
- Corneel: eenmalig gebruik maken van onze mooie Backstage ruimte, leuk voor een training, workshop, vergadering e.d. Tijdens openingstijden Corneel (ook avond mogelijk)
- Corneel: 5 x gebruik maken van onze vergaderruimte, voor ongeveer 10 personen tijdens onze openingstijden (ook avond mogelijk). Inclusief koffie en thee.
- het verzorgen van een gastvrijheid workshop voor 8 personen in uw bedrijf.

Vraag:
- Poppodium Corneel: de garderobe vrijwilligers van Corneel zouden heel graag een stukje mee genieten van de muziek uit de zaal tijdens hun garderobe werk, met name tijdens de momenten dat alle bezoekers binnen zijn en zij wel bij de garderobe moeten blijven staan. Een beeld/geluid of geluid verbinding met de zaal zou helemaal top zijn!

- Kubus: een aantal keer gebruik kunnen maken van een busje voor het vervoer van muziekinstrumenten naar scholen .

- Poppodium Corneel: een EHBO/ BHV light training voor 10 vrijwilligers van Corneel ( ter ondersteuning van de BHV-ers van Corneel tijdens een calamiteit).

met vriendelijke groeten,
Susan van Woensel
Vrijwilligerscoördinator Kubus en Corneel
ThomCommuniceertGeen vraag/aanbod, maar wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.
Stichting Erfgoedpark BatavialandWij zijn op zoek naar ondernemers die bij ons met hun producten op de handelskade willen komen staan. Daarnaast staan we open voor allerlei zaken op facilitair en publieksgericht vlak.
Corneelvraag/aanbod komt via de aanmelding van collega.

Share This