Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: open

Wij zoeken sponsors in Lelystad voor de Zuiderzee Klassieker, een wielerevenement dat 30 september plaatsvindt om geld op te halen voor meer onderzoek naar chronische buikziekten (waaronder darmkanker)

Omschrijving

Wij zijn voor ons wielerevenement, de Zuiderzee Klassieker, nog op zoek naar sponsors/partners in Lelystad. De tocht (120 km afstand) komt langs Lelystad (en de dijk daar). Zou bijv. leuk zijn als daar een of meerdere foodtrucks staan of een muziekbandje ter vermaak van fietsers en publiek. Of een fietsenmaker die met een standje staat etc. Of een groenteboer/supermarkt die gratis bananen aanbiedt etc.

Match informatie

Aanvraagdatum 05-09-2017
AanvragerMaag Lever Darm Stichting

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Maag Lever Darm Stichting
Missie van de organisatie De MLDS wil maag-, darm- en leverziekten voorkomen en bestrijden en de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren. De MLDS helpt mensen hun buik gezond te houden. We stimuleren een gezonde leefstijl en maken vroege opsporing van spijsverteringsziekten mogelijk. Zo helpen we mensen regie te nemen over hun buikgezondheid en redden we levens.
Voornaam Sandra
Achternaam Helmus
Straat + huisnummer Stationsplein 123
Postcode Amersfoort
Plaats 3818 LE
Telefoonnummer 0653176018
Telefoonnummer
E-mailadres sandrahelmus@mlds.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Wij zoeken sponsors in Lelystad voor de Zuiderzee Klassieker, een wielerevenement dat 30 september plaatsvindt om geld op te halen voor meer onderzoek naar chronische buikziekten (waaronder darmkanker)
Uw vraag Dag Simone, Wij zijn voor ons wielerevenement, de Zuiderzee Klassieker, nog op zoek naar sponsors/partners in Lelystad. De tocht (120 km afstand) komt langs Lelystad (en de dijk daar). Zou bijv. leuk zijn als daar een of meerdere foodtrucks staan of een muziekbandje ter vermaak van fietsers en publiek. Of een fietsenmaker die met een standje staat etc. Of een groenteboer/supermarkt die gratis bananen aanbiedt etc.
Doel van uw vraag Partners/sponsors te vinden via jullie netwerk die ons evenement willen steunen. Niet met geld maar met diensten / producten.
Doelgroep Publiek langs de route (inwoners Lelystad) en fietsers zelf.
Uitsplitsing van uw vraag
Andere betrokken organisaties Nee alleen wij als Maag Lever Darm Stichting. ICP is het productiebedrijf dat ons helpt het evenement te organiseren.
Overige opmerkingen
Captcha