Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: gerealiseerd

Wij willen graag meerdere Kinderzwerfboek Stations in Lelystad en het liefst in de aandachts wijken Grietenij en de Hoven en bij voorkeur ook in het Ziekenhuis van Lelystad, maar met ieder Kinderzwerfboek Station wat start zijn wij enorm blij. Zodat zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid krijgen om ook thuis boeken te lezen

Omschrijving

Veel kinderen hebben thuis geen of weinig boeken om te lezen. Wij willen graag meer Kinderzwerfboek Stations in Lelystad, zodat kinderen dichtbij kinderzwerfboeken kunnen halen om thuis te lezen. KinderzwerfboekStations: kinderzwerfboek.nl/over-ons/zoek-een-kinderzwerfboek-station/). Kijk voor meer informatie, handige tips en downloads: www.kinderzwerfboek.nl/meedoen.
In Lelystad zijn de wijken de Hoven en Grietenij aandachtswijken qua taal, voor deze wijken is het extra belangrijk dat er Kinderzwerfboekstations komen. Het afgelopen jaar hebben wij al verschillende bedrijven en organisaties benaderd, maar tot nog toe is er maar 1 Kinderzwerfboek Stations bijgekomen en 2 zijn er nog mee bezig. Het maken van verbindingen en contacten in Lelystad loopt moeizaamer in vergelijking met Almere waar al 18 kinderzwerfboekstations waren en wij er afgelopen jaar al 6 bij kregen en er nog meer ter overweging zijn.

Match informatie

Aanvraagdatum 09-08-2017