Spullenbank
Vraag / Aanbod
Status: gerealiseerd

We hebben 20 fietsen nodig voor onze buitenlandse vrijwilligers en vrijwilligers voor het weekend in de Centrale Voerkeuken of in de Dierverzorging en vrijwilligers klusjesman of met groene vingers voor 1 dag in de week.

Omschrijving

We hebben 20 fietsen nodig voor onze buitenlandse vrijwilligers die tijdelijk in Almere zijn gehuisvest en naar AAP kunnen fietsen om vrijwilligerswerk te kunnen doen.
Daarnaast zijn we op zoek naar vrijwilligers die in het weekend kunnen helpen in de dierverzorging en de centrale voerkeuken en vrijwilligers klusjesman of met groene vingers voor 1 dag per week.

Match informatie

Aanvraagdatum 07-07-2017
AanvragerStichting AAP

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Stichting AAP
Missie van de organisatie Stichting AAP zet zich in voor een betere toekomst voor exotische zoogdieren zoals apen en wasberen. Bij AAP verbeteren we op een duurzame manier het welzijn van deze uitheemse, niet gedomesticeerde dieren. Dit lukt ons door praktische opvang te combineren met wetgeving en beleid. Dweilen met de kraan dicht, noemen we dat.
Voornaam Tamara
Achternaam Arts
Straat + huisnummer Kemphaanpad 1
Postcode Almere
Plaats 1358 AC
Telefoonnummer 0365238787
Telefoonnummer
E-mailadres tamara.arts@aap.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag We hebben 20 fietsen nodig voor onze buitenlandse vrijwilligers en vrijwilligers voor het weekend in de Centrale Voerkeuken of in de Dierverzorging en vrijwilligers klusjesman of met groene vingers voor 1 dag in de week.
Uw vraag We hebben 20 fietsen nodig voor onze buitenlandse vrijwilligers die tijdelijk in Almere zijn gehuisvest en naar AAP kunnen fietsen om vrijwilligerswerk te kunnen doen. Daarnaast zijn we op zoek naar vrijwilligers die in het weekend kunnen helpen in de dierverzorging en de centrale voerkeuken en vrijwilligers klusjesman of met groene vingers voor 1 dag per week.
Doel van uw vraag We willen met de fietsen onze buitenlandse vrijwilligers vervoer bieden om naar AAP te kunnen gaan en zich binnen Almere te kunnen bewegen. Gedurende de zomerperiode komen we handen te kort en daarom zoeken we voor in de weekenden hulp in de dierverzorging en de centrale voerkeuken en voor minimaal 1 dag per week een vrijwilliger voor werkzaamheden in het groen en reparatiewerkzaamheden.
Doelgroep Voor de fietsen zijn we op zoek naar particulieren en/of bedrijven die een fiets over hebben. Voor het vrijwilligerswerk zoeken we gemotiveerde en betrokken mensen die een beetje Engels spreken en affiniteit hebben met ons werk en vooral hun handen uit de mouwen willen steken.
Uitsplitsing van uw vraag - 20 fietsen voor de buitenlandse vrijwilligers- Vrijwilligers voor weekend Dierverzorging en Centrale Voerkeuken- Vrijwilligers klusjesman of met groene vingers vanaf 1 dag per week
Andere betrokken organisaties Vanuit het Erasmus+ project werken 9 Europese vrijwilligers gedurende het hele jaar in de leeftijd tussen de 18 en 29 jaar. Daarnaast hebben we deze zomer individuele vrijwilligers uit heel Europa werken.
Overige opmerkingen De vrijwilligers krijgen een gratis biologische verantwoordelijke lunch en een reiskostenvergoeding.
Captcha