Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: open

Vrijwilligers om onze vaartochten te kunnen realiseren

Omschrijving

Ter ondersteuning van onze schippers zoeken wij vrijwilligers die helpen bij de voorbereiding en realisatie van de aangeboden vaartochten.

Match informatie

Aanvraagdatum 03-08-2017
AanvragerStichting One Fine Day

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Stichting One Fine Day
Missie van de organisatie Het verzorgen van vaartochten over het IJsselmeer en Markermeer voor kinderen met een beperking
Voornaam Nelleke
Achternaam Seegers
Straat + huisnummer Fellinilaan 134
Postcode Almere
Plaats 1325VP
Telefoonnummer 0623377606
Telefoonnummer (036) 548-9727
E-mailadres secretaris@onefineday.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Vrijwilligers om onze vaartochten te kunnen realiseren
Uw vraag Ter ondersteuning van onze schippers zoeken wij vrijwilligers die helpen bij de voorbereiding en realisatie van de aangeboden vaartochten.
Doel van uw vraag Wij hopen dat u mensen weet te bereiken die maximaal 10x per jaar een halve dag vrij weten te maken om ons te helpen.
Doelgroep Onze doelgroep zij kinderen met een (geestelijke of lichamelijke) beperking. Door met ons mee te varen bezorgen wij hen een onvergetelijke dag op het Markermeer of IJsselmeer en kunnen zij ook eens proeven van de mooie natuur en de frisse lucht.
Uitsplitsing van uw vraag Wij verwachten globaal het volgende van onze vrijwilligers:- Ondersteuning bij de voorbereiding van de vaartochten- Het helpen met het aan boord brengen van de kinderen- Het meevaren met de vaartochten- Het helpen bij het uitdelen en klaarmaken van de versnaperingen (limonade en tosti's
Andere betrokken organisaties geen
Overige opmerkingen Voor onze vrijwilligers hebben wij een profielschets opgesteld. Deze sturen wij geïnteresseerden met genoegen toe.
Captcha