Klussenbank, Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: gerealiseerd

Vrachtwagen en hulp voor vervoer kantoormeubilair

Omschrijving

BAM materiaal in Lelystad heeft gebruikt kantoormeubilair aangeboden aan voor de nieuwe locatie van Sensoor in Lelystad:
Kasten, kapstokken, bureau’s, ladenkastjes, stoelen en tafels.
We zijn op zoek naar menskracht ‘handjes’ die ons kunnen helpen bij het ophalen van de spullen. Daarnaast zoeken we vervoer voor de spullen; het is een vrachtwagen vol aan spullen.

Match informatie

Aanvraagdatum 09-10-2017
AanvragerSensoor Flevoland

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Sensoor Flevoland
Missie van de organisatie In het holst van de nacht, in de vroege ochtend of op een feestdag. Sensoor is dag en nacht, het hele jaar door, bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek. Per mail, alle dagen van de week per chat en 24/7 per telefoon. Met dank aan ruim 1000 vrijwilligers die daarvoor training en begeleiding krijgen door deskundige beroepskrachten.Door er dag en nacht te zijn met een luisterend oor in een gelijkwaardig gesprek, worden mensen in staat gesteld om zorgen, pijn en verdriet het hoofd te bieden.
Voornaam Helen
Achternaam Maier
Straat + huisnummer Reaalhof 62
Postcode Lelystad
Plaats 8232 VS
Telefoonnummer 0610400817
Telefoonnummer
E-mailadres h.maier@sensoor.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Vrachtwagen en hulp voor vervoer kantoormeubilair
Uw vraag BAM materiaal in Lelystad heeft gebruikt kantoormeubilair aangeboden aan voor de nieuwe locatie van Sensoor in Lelystad:Kasten, kapstokken, bureau's, ladenkastjes, stoelen en tafels. We zijn op zoek naar menskracht 'handjes' die ons kunnen helpen bij het ophalen van de spullen. Daarnaast zoeken we vervoer voor de spullen; het is een vrachtwagen vol aan spullen.
Doel van uw vraag Met deze inzet wordt het kantoor van Sensoor in Lelystad ingericht en kunnen onze vrijwilligere luisterhelden in een prettige werkomgeving werken.
Doelgroep De medewerkers en vrijwilligers van Sensoor.
Uitsplitsing van uw vraag
Andere betrokken organisaties BAM Materieel is betrokken. Zij hebben de kantoorspullen beschikbaar gesteld.
Overige opmerkingen
Captcha