Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: open

Rondhouten palen in verschillende lengtes tot 6 meter

Omschrijving

Bij pionieren kunnen kinderen met behulp van houten palen en touw verschillende bouwwerken maken als onderdeel van het scoutingspel. Hiervoor hebben wij een voorraad rondhouten palen nodig. Dit in lengtes van 1,5, 2, 3, 4 en 6 meter.

De palen mogen van hout of bamboe zijn met een doorsnede van +/- 10cm.

Match informatie

Aanvraagdatum 10-07-2017
AanvragerLuchtscouts Lelystad

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Luchtscouts Lelystad
Missie van de organisatie Wij zijn scouting voor kinderen en jongeren die gek zijn op vliegtuigen, helikopters en alles op het gebied van luchtvaart. Zo leer je bijvoorbeeld vliegen op een flight simulator of ga je naar het vliegveld om echte vliegtuigen te bekijken.Daarnaast doe je bij luchtscouting alles wat andere scoutinggroepen ook doen. Zoals, kamperen, kampvuur maken, omgaan met kaart, kompas en gps, klimmen en tokkelen en nog veel meer activiteiten.
Voornaam Jordy
Achternaam Keverkamp
Straat + huisnummer Groene Velden 206
Postcode Lelystad
Plaats 8211BE
Telefoonnummer 0624939104
Telefoonnummer
E-mailadres jordy@luchtscoutslelystad.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Rondhouten palen in verschillende lengtes tot 6 meter
Uw vraag Bij pionieren kunnen kinderen met behulp van houten palen en touw verschillende bouwwerken maken als onderdeel van het scoutingspel. Hiervoor hebben wij een voorraad rondhouten palen nodig. Dit in lengtes van 1,5, 2, 3, 4 en 6 meter.De palen mogen van hout of bamboe zijn met een doorsnede van +/- 10cm.
Doel van uw vraag Wij hopen hiermee een aantal mooie bouwwerken te kunnen maken met de kinderen. Denk aan een toren, kampkeuken, stormbaan, familieschommel en nog vele andere mogelijkheden.
Doelgroep Kinderen en jongeren met interesse in luchtvaart en techniek. Ook proberen wij voor zover mogelijk kinderen met een beperking mee te laten doen.
Uitsplitsing van uw vraag
Andere betrokken organisaties
Overige opmerkingen
Captcha