Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: open

Organiseren ‘Blinde’ lunch / high tea

Omschrijving

Het organiseren van een blinde lunch/high tea o.i.d. Zoeken van een geschikte locatie waar mensen met een blinddoek of slechtziendenbril op gaan genieten van een lunch of high tea o.i.d., tegen een sponsorbedrag/vergoeding.

Match informatie

Aanvraagdatum 17-07-2017
AanvragerVer. Bartiméus Sonneheerdt

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Ver. Bartiméus Sonneheerdt
Missie van de organisatie Bartiméus Sonneheerdt maakt zich sterk voor blinden en slechtzienden. Wij geven mensen die blind of slechtziend zijn de kans om zo zelfstandig mogelijk te leven, mee te doen in de maatschappij en hun talenten te ontwikkelen. Om dat voor elkaar te krijgen, zamelt Bartiméus Sonneheerdt geld in voor innovatieve projecten én proberen wij mensen bewust te laten worden waar blinden en slechtzienden dagelijks – soms letterlijk – tegenaan lopen. Wij zijn volledig afhankelijk van giften en ontvangen geen overheidssubsidie.
Voornaam Leonie
Achternaam Tadema-Dröge
Straat + huisnummer Akkerwinde 7
Postcode Meppel
Plaats 7944 NT
Telefoonnummer 0618467107
Telefoonnummer
E-mailadres ltadema@steunbartimeus.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Organiseren 'Blinde' lunch / high tea
Uw vraag Het organiseren van een blinde lunch/high tea o.i.d. Zoeken van een geschikte locatie waar mensen met een blinddoek of slechtziendenbril op gaan genieten van een lunch of high tea o.i.d., tegen een sponsorbedrag/vergoeding.
Doel van uw vraag Bewustwording/ervaren hoe het is om aan tafel te zitten en niet te kunnen zien wat er allemaal op tafel staat; hoe je een broodje smeert e.d.Naamsbekendheid Ver. Bartiméus SonneheerdtOpbrengst sponsorbedragen/vergoedingen
Doelgroep Dat kan het personeel van een bedrijf zijn, maar ook bijvoorbeeld een open inschrijving voor breed publiek bij een restaurant.
Uitsplitsing van uw vraag
Andere betrokken organisaties
Overige opmerkingen Bij de realisering van deze vraag, breng ik tijdens de lunch een zgn. 'ervaringsdeskundige' mee, die vertelt over zijn of haar dagelijks leven.
Captcha