Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: open

Op 12 september organiseren wij een uitje voor onze clienten en hiervoor zijn wij op zoek naar vervoersmogelijkheden.

Omschrijving

AC de Waterspiegel organiseert op dinsdag 12 september een uitje voor clienten/vrijwilligers. Voor dit uitje zijn wij op zoek naar vervoer van AC de Waterspiegel (Neringweg 221-229, Lelystad) naar Surfschool Paradiso (Uilenweg 8 te Lelystad) en terug. Het gaat om ongeveer 35 mensen die vervoert moeten worden. Vertrektijd vanaf AC de Waterspiegel 14.30 uur en rond 18.30 uur gaan we terug van Surfschool Paradiso naar de Waterspiegel. Weet u of er iemand in Lelystad is met bijvoorbeeld een bus die ons zou kunnen vervoeren?

Match informatie

Aanvraagdatum 10-08-2017
AanvragerStichting Kwintes

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Kwintes, locatie AC de Waterspiegel
Missie van de organisatie Kwintes levert een bijdrage aan een samenleving waarin mensen serieus genomen worden en het leven kunnen leiden dat bij hen past. Dat doen we door mensen met een (langdurige) psychiatrische kwetsbaarheid of psychosociale problemen te ondersteunen bij hun herstelproces. Daarbij geloven wij in veerkracht en samenwerken.
Voornaam Iris
Achternaam Visser
Straat + huisnummer Neringweg 221-229
Postcode Lelystad
Plaats 8224 KB
Telefoonnummer 0652659382
Telefoonnummer
E-mailadres iris.visser@kwintes.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Op 12 september organiseren wij een uitje voor onze clienten en hiervoor zijn wij op zoek naar vervoersmogelijkheden.
Uw vraag AC de Waterspiegel organiseert op dinsdag 12 september een uitje voor clienten/vrijwilligers. Voor dit uitje zijn wij op zoek naar vervoer van AC de Waterspiegel (Neringweg 221-229, Lelystad) naar Surfschool Paradiso (Uilenweg 8 te Lelystad) en terug. Het gaat om ongeveer 35 mensen die vervoert moeten worden. Vertrektijd vanaf AC de Waterspiegel 14.30 uur en rond 18.30 uur gaan we terug van Surfschool Paradiso naar de Waterspiegel. Weet u of er iemand in Lelystad is met bijvoorbeeld een bus die ons zou kunnen vervoeren?
Doel van uw vraag Wij hopen vervoer te kunnen realiseren voor ons clienten/vrijwilligersuitje.
Doelgroep Cliënten (18 - 80 jaar) met een (langdurige) psychiatrische kwetsbaarheid of psychosociale problemen en vrijwilligers (30+ ers).
Uitsplitsing van uw vraag
Andere betrokken organisaties N.v.t.
Overige opmerkingen Simone, u bent eerder eens bij een werkoverleg van ons aangesloten en hebt verteld over de Lelystadse uitdaging. Wij weten dat het zeer kort dag is maar het verzorgen van het uitje is deze week pas opgepakt. Niet geschoten is altijd mis.
Captcha