Klussenbank, Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: open

Laminaat voor onze inloophuizen en schuldhulpverlening

Omschrijving

De bovenste verdiepingen van ons inloophuis in de Waterwijk worden gebruikt door de schuldhulpverlening. Meer dan 40 vrijwilligers maken daar gebruik van de computers, spreekkamertjes en andere kamers. Het zijn drie woonhuizen die met elkaar verbonden zijn en waar muren zijn doorgebroken. Maar de vloerbedekking is erg versleten. Voor NLDoet willen we ondersteuning vragen bij het leggen van nieuwe vloerbedekking. Daarvoor zoeken we laminaat. Het gaat over ongeveer 280 m2.

Match informatie

Aanvraagdatum 17-01-2018
Aanvragerstichting IDO Schuldhulpverlening

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Stichting IDO
Missie van de organisatie Helpen wie geen helper heeft. Wij bieden ondersteuning aan mensen die vaak niemand anders meer hebben om op terug te vallen.
Voornaam Veerle
Achternaam Rooze
Straat + huisnummer Fjord 155
Postcode Lelystad
Plaats 8224 DJ
Telefoonnummer 0320280400
Telefoonnummer (061) 430-9295
E-mailadres info@ido-lelystad.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Laminaat voor onze inloophuizen en schuldhulpverlening
Uw vraag De bovenste verdiepingen van ons inloophuis in de Waterwijk worden gebruikt door de schuldhulpverlening. Meer dan 40 vrijwilligers maken daar gebruik van de computers, spreekkamertjes en andere kamers. Het zijn drie woonhuizen die met elkaar verbonden zijn en waar muren zijn doorgebroken. Maar de vloerbedekking is erg versleten. Voor NLDoet willen we ondersteuning vragen bij het leggen van nieuwe vloerbedekking. Daarvoor zoeken we laminaat. Het gaat over ongeveer 280 m2.
Doel van uw vraag Een nette uitstraling tbv de ontvangst van onze cliënten en een goede werkomgeving voor onze vrijwilligers.
Doelgroep Vrijwilligers en cliënten van de schuldhulpverlening
Uitsplitsing van uw vraag
Andere betrokken organisaties Via het Oranjefonds willen we deelnemen aan NLDoet op dit punt
Overige opmerkingen
Captcha