NL Doet, Spullenbank
Vraag / Aanbod
Status: open

De inrichting van het respijthuis en haar omgeving.

Omschrijving

De inrichting van het respijthuis:
4 tafels en 16 stoelen voor de appartementen, 4 kledingkasten, linnengoed lakens en handdoeken, tv en radio voor in de appartementen , gordijnen. Kast voor de huiskamer, bankstel, tafel en stoelen voor de huiskamer, bestek en servies, koelkast -vriescombinatie, koffiezetapparaat, waterkoker, kookgerei, wasmachineen droger, keukenlinnen, magnetron. Laptop.

Terrastegels en de inrichting van het terras en de aanleg van een tuin.

Match informatie

Aanvraagdatum 15-01-2018
AanvragerStichting Respijthuis Lelystad

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Stichting Respijthuis Lelystad
Missie van de organisatie Het realiseren en exploiteren van een logeerhuis voor mensen die de zorg krijgen van mantelzorgers zodat de matelzorger een periode op vakantie kan, dus even respijt krijgt waardoor overbelasting wordt voorkomen. Het betreft een huis met 4 appartementen (met ieder een eigen badkamer) en een huiskamer. Het geheel wordt gevestigd op de camping aan de Badweg zodat een vakantieachige uitstraling wordt gerealiseerd. Mensen willen er dus graag verblijven. Het gehele huis is rolstoeltoegankelijk. De zorg die in de thuissituatie door professionals wordt uitgevoerd (huisarts, thuiszorg enz) wordt in het Respijthuis door hen voortgezet. Het Respijthuis vraagt dan ook geen zorg aan en biedt alleen vervanging van de taken van de mantelzorger.Het huis wordt gerund door vrijwilligers en een vrijwillig bestuur. De enige betaalde krachten zijn één of twee part-time coördinatoren.
Voornaam Albert
Achternaam Kok
Telefoonnummer
E-mailadres albert.kok56@gmail.com
Wat wilt u aanvragen?
Vraag De inrichting van het respijthuis en haar omgeving.
Uw vraag De inrichting van het respijthuis:4 tafels en 16 stoelen voor de appartementen, 4 kledingkasten, linnengoed lakens en handdoeken, tv en radio voor in de appartementen , gordijnen. Kast voor de huiskamer, bankstel, tafel en stoelen voor de huiskamer, bestek en servies, koelkast -vriescombinatie, koffiezetapparaat, waterkoker, kookgerei, wasmachineen droger, keukenlinnen, magnetron. Laptop.Terrastegels en de inrichting van het terras en de aanleg van een tuin.
Doel van uw vraag Dat ons huis compleet en netjes is ingericht en dat de onmiddellijke omgeving d.m.v. een terras en een mooie tuin uitnodigend is om er te verblijven.
Doelgroep Mantelzorgers die even op vakantie kunnen zodat overbelastong wordt voorkomen.Tevens is de doelgroep mensen voor wie mantelzorgers zorgen. Zij zijn onze gasten.
Uitsplitsing van uw vraag N.v.t.
Andere betrokken organisaties Wij hebben bij de Groene Sluis een aanvraag ingediend voor een bijdrage. Eventueel kunnen we daar delen van de inrichting krijgen/kopen.Ook is een aanvraag bij het Oranjefonds in voorbereiding en overwegen we mee te doen met NL doet om terras en tuin te realiseren.
Overige opmerkingen Geen
Captcha