Vraag / Aanbod
Status: open

hulp bij aanvraag jaarlijkse activiteitensubsidie

Omschrijving

Wij zoeken iemand die ons kan ondersteunen bij de aanvraag van de jaarlijkse activiteitensubsidie van de gemeente. De kennis en expertise van onze organisatie is beperkt op dit gebied.

Wij zouden graag advies willen hoe wij deze aanvraag het beste kunnen afstemmen op onze organisatie. Daarnaast kan er misschien even worden meegedacht waar wij nog meer aanspraak op maken.

Deze subsidie moet voor eind september zijn ingediend.

Match informatie

Aanvraagdatum 10-07-2017
AanvragerLuchtscouts Lelystad

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Luchtscouts Lelystad
Missie van de organisatie Wij zijn scouting voor kinderen en jongeren die gek zijn op vliegtuigen, helikopters en alles op het gebied van luchtvaart. Zo leer je bijvoorbeeld vliegen op een flight simulator of ga je naar het vliegveld om echte vliegtuigen te bekijken.Daarnaast doe je bij luchtscouting alles wat andere scoutinggroepen ook doen. Zoals, kamperen, kampvuur maken, omgaan met kaart, kompas en gps, klimmen en tokkelen en nog veel meer activiteiten.
Voornaam Jordy
Achternaam Keverkamp
Straat + huisnummer Groene Velden 206
Postcode Lelystad
Plaats 8211BE
Telefoonnummer 0624939104
Telefoonnummer
E-mailadres jordy@luchtscoutslelystad.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag hulp bij aanvraag jaarlijkse activiteitensubsidie
Uw vraag Wij zoeken iemand die ons kan ondersteunen bij de aanvraag van de jaarlijkse activiteitensubsidie van de gemeente. De kennis en expertise van onze organisatie is beperkt op dit gebied.Wij zouden graag advies willen hoe wij deze aanvraag het beste kunnen afstemmen op onze organisatie. Daarnaast kan er misschien even worden meegedacht waar wij nog meer aanspraak op maken.Deze subsidie moet voor eind september zijn ingediend.
Doel van uw vraag Zo optimaal mogelijk gebruik maken van subsidies, waardoor wij nog beter het scoutingspel kunnen spelen.
Doelgroep Kinderen en jongeren met interesse in luchtvaart en techniek. Ook proberen wij voor zover mogelijk kinderen met een beperking mee te laten doen.
Uitsplitsing van uw vraag
Andere betrokken organisaties
Overige opmerkingen
Captcha