Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: gerealiseerd

Groep collega’s die als teambuilding willen collecteren

Omschrijving

In de week van 13 maart hebben we onze collecteweek. In Lelystad zijn een aantal mooie wijken waar veel te weinig collectanten zijn. We zouden het ontzettend leuk vinden als een groepje mensen (vanaf 2 is het al interessant, maar meer is natuurlijk nog veel interessanter) ons zou willen helpen om na werk of op een zaterdag te helpen om vacante straten alsnog te lopen. Misschien kan een werkgever wat tijd vrij geven in ruil voor deze actie. Er was vorig jaar een bedrijf in Apeldoorn dat de medewerkers om 17.00 uur pizza aanbood als ze daarna de straat opgingen. Gezellig en nuttig! Een bedrijf kan ook een wijk “adopteren”. Zij zorgen dat ook voor het verdelen van de straten, het klaarmaken van de bussen etc. Maar dit hoeft niet; we kunnen ook zorgen dat alles kant-en-klaar wordt aangeleverd.

Match informatie

Aanvraagdatum 08-12-2016
Aanvragerreumafonds lelystad

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie reumafonds lelystad
Missie van de organisatie Een beter leven mét reuma vandaag, en een leven zonder reuma in de toekomst.
Voornaam marina
Achternaam ter avest
Straat + huisnummer donaustraat 127
Postcode lelystad
Plaats 8226ld
Telefoonnummer 0646110695
Telefoonnummer
E-mailadres m.teravest@reumafonds.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Een stukje teambuilding door met een groepje te collecteren
Uw vraag In de week van 13 maart hebben we onze collecteweek. In Lelystad zijn een aantal mooie wijken waar veel te weinig collectanten zijn. We zouden het ontzettend leuk vinden als een groepje mensen (vanaf 2 is het al interessant, maar meer is natuurlijk nog veel interessanter) ons zou willen helpen om na werk of op een zaterdag te helpen om vacante straten alsnog te lopen. Misschien kan een werkgever wat tijd vrij geven in ruil voor deze actie. Er was vorig jaar een bedrijf in Apeldoorn dat de medewerkers om 17.00 uur pizza aanbood als ze daarna de straat opgingen. Gezellig en nuttig! Een bedrijf kan ook een wijk
Doel van uw vraag Natuurlijk een extra stukje opbrengst van de collecte in Lelystad. Maar minstens zo belangrijk bij deze actie: ondersteuning en daarmee ook motiveren van de groep vrijwilligers in Lelystad die elk jaar helpen deze collecte te organiseren!
Doelgroep mensen met reuma
Uitsplitsing van uw vraag n.v.t.
Andere betrokken organisaties n.v.t.
Overige opmerkingen We zouden echt superblij worden als het lukt....
Captcha