Kennisbank, Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: open

Financiële dienstverleners uitdagen

Omschrijving

Kan de uitdaging Financiële dienstverleners uitdagen om medewerkers die dat leuk vinden tijd te geven om schuldhulp vrijwilliger te worden. Dienstverlener geeft 2 uur en medewerker dient zelf 2 uur te investeren (dagdeel). Er is ook mogelijkheid voor in de avond bijv. bij ex-gedetineerden (gaan altijd met z’n tweeën). Financiële dienstverleners kunnen ook gewoon uitgedaagd worden dit ook onder de aandacht brengen bij personeel. Ons tijd geven voor spreken van personeel etc.

Match informatie

Aanvraagdatum 22-06-2017
AanvragerWelzijn Lelystad

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Welzijn Lelystad
Missie van de organisatie Verbinden en versterken
Voornaam Margot
Achternaam Fisser
Straat + huisnummer De Schans 19-09
Postcode Lelystad
Plaats 8231 KM
Telefoonnummer 0320707159
Telefoonnummer
E-mailadres m.fisser@welzijnlelystad.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Financiële dienstverleners uitdagen
Uw vraag Kan de uitdaging Financiële dienstverleners uitdagen om medewerkers die dat leuk vinden tijd te geven om schuldhulp vrijwilliger te worden. Dienstverlener geeft 2 uur en medewerker dient zelf 2 uur te investeren (dagdeel). Er is ook mogelijkheid voor in de avond bijv. bij ex-gedetineerden (gaan altijd met z'n tweeën). Financiële dienstverleners kunnen ook gewoon uitgedaagd worden dit ook onder de aandacht brengen bij personeel. Ons tijd geven voor spreken van personeel etc.
Doel van uw vraag Tekort aan schuldhulp vrijwilligers oplossen
Doelgroep Lelystedelingen in financiële problemen
Uitsplitsing van uw vraag - Uren geven aan medewerkers om schuldhulpvrijwilliger te worden-Aandacht geven aan tekort schuldhulpvrijwilligers promoten-Ruimte geven voor info bijeenkomst m.b.t. schuldhulpvrijwilligers
Andere betrokken organisaties Humanitas, MDF en IDO. We kijken gezamenlijk naar mogelijkheden voor het verkrijgen van vrijwilligers en trainen van de vrijwilligers.
Overige opmerkingen
Captcha