Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: open

Deelnemerslocaties waar op 6 en 7 oktober 3-6 kunstenaars kunnen exposeren

Omschrijving

Tijdens het jaarlijkse weekend van de Tour of Art Flevoland (in 2018 is dit op 6 en 7 oktober, tussen 12:00 en 18:00) zijn ca. 15-20 locaties nodig, waar per locatie 3-6 kunstenaars hun werk kunnen exposeren. Jaarlijks vallen er locaties af en komen er ook nieuwe bij. We hebben voor 2018 al een redelijk aantal locaties, maar hebben er graag nog een aantal bij, om een zo passend mogelijke verdeling van de kunstenaars over de locaties te kunnen maken. Op elke locatie proberen we minstens 2 2D- en minstens 1 3D-kunstenaar te plaatsen, die elk een redelijk aantal kunstwerken moeten kunnen ophangen. 3D-kunst is bijna overal in te passen. Belangrijk is vooral dat er voldoende ‘hangruimte’ is voor 2-dimensionale kunst, zoals schilderijen, foto’s. etc.

Match informatie

Aanvraagdatum 24-01-2018
AanvragerStichting Culturale

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Stichting Culturale
Missie van de organisatie Het promoten van Lelystadse en Flevolandse kunst en cultuur.Onze hoofdactiviteit is het organiseren van de Tour of Art Flevoland, die jaarlijks plaatsvindt tijdens het eerste weekend oktober. (In 2018 dus op 6 en 7 oktober.)
Voornaam Erna
Achternaam Koelman
Straat + huisnummer Boeier 01-07
Postcode Lelystad
Plaats 8242 CB
Telefoonnummer 0653420260
Telefoonnummer
E-mailadres koelman.erna@planet.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Deelnemerslocaties waar op 6 en 7 oktober 3-6 kunstenaars kunnen exposeren
Uw vraag Tijdens het jaarlijkse weekend van de Tour of Art Flevoland (in 2018 is dit op 6 en 7 oktober) zijn ca. 15-20 locaties nodig, waar per locatie 3-6 kunstenaars hun werk kunnen exposeren. Jaarlijks vallen er locaties af en komen er ook nieuwe bij. We hebben voor 2018 al een redelijk aantal locaties, maar hebben er graag nog een aantal bij, om een zo passend mogelijke verdeling van de kunstenaars over de locaties te kunnen maken. Op elke locatie proberen we minstens 2 2D- en minstens 1 3D-kunstenaar te plaatsen, die elk een redelijk aantal kunstwerken moeten kunnen ophangen. 3D-kunst is bijna overal in te passen. Belangrijk is vooral dat er voldoende 'hangruimte' is voor 2-dimensionale kunst, zoals schilderijen, foto's. etc.
Doel van uw vraag Ik hoop dat er nog een aantal bedrijven of andere organisaties in Lelystad zijn, die voor dat ene weekend (plus tevoren inrichten) hun locatie beschikbaar zouden willen stellen. De locaties krijgen we altijd gratis. Eventuele kosten die gemaakt moeten worden voor de inrichting van de expositie nemen wij wel voor onze rekening.De ruimtes zijn bij voorkeur op de begane grond. Anders graag met lift of een niet te smalle en niet te steile trap, omdat de kunst anders moeizaam naar boven en beneden te krijgen is. Elke aangeboden locatie wordt door ons beoordeeld om daadwerkelijke geschiktheid, en om te bepalen voor hoeveel kunstenaars er ruimte is.
Doelgroep Er zijn twee doelgroepen:1. de kunstenaars die deelnemen aan de Tour of Art Flevoland2. de bezoekers die de kunst komen bekijken
Uitsplitsing van uw vraag (Geen idee wat ik hier in moet vullen?)
Andere betrokken organisaties Jaarlijks zijn er meerdere bedrijven en andere organisaties waar we ruimte van gebruiken. Sommige organisaties stellen hun ruimte(s) ieder jaar beschikbaar; anderen doen het 1, 2 of 3 jaar, en vinden het dan tijd om 'het stokje over te dragen' aan andere organisaties.
Overige opmerkingen Zoals al aangegeven: we hebben nog ruimtes nodig voor dit jaar. Maar het zou nog mooier zijn, als we een 'overmaat' aan locaties zouden hebben. Dan kunnen de mooiste, best passende combinaties van kunst bij de locaties gemaakt worden.
Captcha