Kennisbank, Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: open

Deelname aan de VG-hackathon van 9 t/m 13 april

Omschrijving

Vanuit Triade gaat er één team meedoen aan de landelijke VG-hackathon van 9 t/m 13 april. http://2018.vghackathon.nl/
Voor die week zijn we op zoek naar een innovatief bedrijf dat mee wil werken aan het zoeken naar een oplossing voor een ingebracht probleem.
Naast 1 of 2 medewerkers van een bedrijf worden er studenten, cliënten, begeleiders en een medewerker van de Rabobank betrokken. Het team bestaat uit maximaal 10 deelnemers. De week wordt begeleid door een procesbegeleider.
Vooralsnog gaan we er vanuit dat we alleen onder kantoortijd bezig zijn.

Match informatie

Aanvraagdatum 08-02-2018
AanvragerTriade

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Triade
Missie van de organisatie Triade levert in Flevoland en omgeving gehandicaptenzorg, jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg. We bieden beschermde woonomgevingen, dagbesteding en ondersteuning thuis, op het werk of school.Wat we doen, doen we vanuit een bepaalde visie, op een bepaalde manier en met wetenschappelijk bewezen methodieken.Triade helpt haar cliënten te ontdekken hoeveel ze zelf kunnen. Want zorg maakt mensen afhankelijk. Dat willen we niet. Wij helpen mensen meer invloed op hun leven te krijgen. En zelfstandig te zijn, waar dat mogelijk is. Want hoe meer een mens zélf kan, hoe beter hij zich kan ontwikkelen. En hoe meer hij zichzelf kan zijn. Triade helpt haar daarbij. Thuis, op school of bij het werk. Dát maakt het leven waardevol.
Voornaam Erwin
Achternaam Pfeiffer
Straat + huisnummer Grietenij 17-05
Postcode Lelystad
Plaats 8233BP
Telefoonnummer 0320280925
Telefoonnummer (062) 337-9826
E-mailadres epfeiffer@triade-flevoland.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Deelname aan de VG-hackathon van 9 t/m 13 april
Uw vraag Vanuit Triade gaat er één team meedoen aan de landelijke VG-hackathon van 9 t/m 13 april. http://2018.vghackathon.nl/ Voor die week zijn we op zoek naar een innovatief bedrijf dat mee wil werken aan het zoeken naar een oplossing voor een ingebracht probleem.Naast 1 of 2 medewerkers van een bedrijf worden er studenten, cliënten, begeleiders en een medewerker van de Rabobank betrokken. Het team bestaat uit maximaal 10 deelnemers. De week wordt begeleid door een procesbegeleider.Vooralsnog gaan we er vanuit dat we alleen onder kantoortijd bezig zijn.
Doel van uw vraag Out-of-the box input voor een nader te bepalen vraagstelling tijdens de VG-hackathon. We willen graag technologie meer betrekken in de zorg en middels dit landelijke initiatief hopen we op kostbare input uit het bedrijfsleven.
Doelgroep De hackathon is een initiatief vanuit de VerstandelijkGehandicapten sector.Dat is dus ook de doelgroep waarvoor we een ingebracht probleem gaan oplossen.
Uitsplitsing van uw vraag We gaan probleemstellingen 'ophalen' uit onze eigen organisatie en één daarvan gaan we tijdens die week aanpakken om volgens de Lean-startup methode naar een (technologische) oplossing te komen voor het probleem.
Andere betrokken organisaties Landelijk doen er 35 organisaties mee, allemaal met scholen en bedrijven uit hun eigen netwerk. Op de laatste dag worden de ideeën gepitched in Utrecht. De jury bestaat o.a. uit Ellis Jongerius (ervaringsdeskunidge), Erik Gerritsen (secretaris generaal VWS), Daan Dohmen (CEO Focus Cura), Frank Bluiminck (Directeur VGN), Michel van Schaik (Directeur gezondheidszorg Rabobank). Daarnaast wordt er een beroep gedaan op de (landelijke) media om dit initiatief bekendheid te geven.
Overige opmerkingen De hackathon zelf zal plaatsvinden op het Centraal Buro van Triade aan de Grietenij 17-05 in Lelystad. Een deel van het team kan mee naar de Demo-day op vrijdag die plaatsvindt in Utrecht.
Captcha