Vraag / Aanbod
Status: open

beeldscherm voor videopresentatie

Omschrijving

Voor diverse kunstprojecten hebben wij een aantal beeldschermen nodig.
1) expositie in Provinciehuis een beeldscherm voor het afspelen van een video. Liefst met geheugen of mogelijkheid een usb-stick in te pluggen. De video moet via een timer iedere dag aangezet kunnen worden. (of iets anders slims…)

2) beeldscherm voor project in wijk de Punter. Liefst zo groot mogelijk en buiten plaatsbaar met de mogelijkheid van aansluiten geluid.De presentatie is het weekend van 2 en 3 februari. We hebben het dus nodig van 1 feb t/m 3 februari 2018.

3) oudere beamer om video in kunstproject (centrum Lelystad) te kunnen tonen in de buitenlucht. Datum presentatie 28 december, maar ivm experimenten graag z.s.m.

Match informatie

Aanvraagdatum 14-11-2017
Aanvrager#Loods32

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie #Loods32
Missie van de organisatie De stichting heeft als doel:Het ondersteunen, ontwikkelen, uitvoeren en stimuleren van duurzame activiteiten en/of projecten op het gebied van kunst, cultuur en vormgeving.
Voornaam Iris
Achternaam v't Bosch
Straat + huisnummer Haf 12
Postcode Lelystad
Plaats 8212XK
Telefoonnummer 0653811056
Telefoonnummer
E-mailadres info@loods32.com
Wat wilt u aanvragen?
Vraag beeldscherm voor videopresentatie
Uw vraag Voor diverse kunstprojecten hebben wij een aantal beeldschermen nodig. 1) expositie in Provinciehuis een beeldscherm voor het afspelen van een video. Liefst met geheugen of mogelijkheid een usb-stick in te pluggen. De video moet via een timer iedere dag aangezet kunnen worden. (of iets anders slims...)2) beeldscherm voor project in wijk de Punter. Liefst zo groot mogelijk en buiten plaatsbaar met de mogelijkheid van aansluiten geluid.De presentatie is het weekend van 2 en 3 februari. We hebben het dus nodig van 1 feb t/m 3 februari 2018. 3) oudere beamer om video in kunstproject (centrum Lelystad) te kunnen tonen in de buitenlucht. Datum presentatie 28 december, maar ivm experimenten graag z.s.m.
Doel van uw vraag 1) Het zichtbaar maken van het werk van de diverse kunstenaars. 2) Het zijn deels sociaal maatschappelijke kunstwerken en doel is ook om sfeer en verbeelding in Lelystad zichtbaar te maken in de openbare ruimte. Je hoeft niet naar binnen, je ziet het zodra je in de buurt komt. 3) Wij hopen een bruikleen te kunnen krijgen voor in het Provinciehuis en het grote scherm in de wijk de Punter. Voor de oude beamer hopen we een overtollig apparaat te kunnen krijgen, wat handzaam is en waar we mee kunnen experimenteren. Meerdere van deze beamers mag ook:)
Doelgroep De meewerkende kunstenaars De meewerkende wijkbewonersBezoekers van de projectenToevallige passanten in de wijk en in het stadscentrum
Uitsplitsing van uw vraag
Andere betrokken organisaties Voor het project in de wijk werken wij samen met LelyKracht en het CAF-Flevoland. Het project in het Provinciehuis loopt via de KVF (Kunstenaars Vereniging Flevoland)Voor het project in het stadscentrum werk ik samen met de KVF en Gemeente Lelystad. Door het tijdelijke karakter en het zeer beperkte budget voor kunstprojecten hoop ik via jullie netwerk een bruikleen of overtollig apparaat te kunnen krijgen.
Overige opmerkingen
Captcha