Kom ook naar de Beursvloer 2018 en meld u aan!

, 22 oktober 2018

Kom ook naar de Beursvloer 2018 en meld u hier aan

Op 27 november organiseert LelystadDOET!/Welzijn Lelystad in samenwerking met de Lelystadse Uitdaging de Beursvloer 2018. Het sociale netwerkevenement dat u niet wilt missen.

Datum: Dinsdag 27 november 2018 van

Tijd: 17:00 – 19:00

Locatie: De Kubus, Agorabaan 3, Lelystad

Maak verbinding op de Beursvloer 2017

Heeft uw bedrijf Maatschappelijk Betrokken Ondernemerschap hoog in het vaandel staan? Of krijgt uw vereniging of stichting niet alle klussen geklaard? Op de Beursvloer 2018 matchen we vraag en aanbod, met gesloten beurs. Ons doel is zoveel mogelijk matches te maken. Doet u ook mee?

Waarom meedoen aan de Beursvloer?

Voor bedrijven: deelname aan de Beursvloer bevordert uw maatschappelijke betrokkenheid. U doet nieuwe contacten op en er worden samenwerkingsverbanden gerealiseerd.

Voor stichtingen en verenigingen: misschien heeft u incidenteel behoefte aan een ruimte, middelen, training, ondersteuning of advies op een bepaald gebied? Dan kan de Beursvloer voor uw vereniging of stichting een uitkomst zijn!

Tijdens het evenement bent u verzekerd van muzikaal entertainment en catering.

Matchen van vraag & aanbod

Bedrijven en lokale maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar tijdens de Beursvloer in De Kubus in Lelystad. De hulpvragen van stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven variëren van het beschikbaar stellen van een vergaderruimte tot het verlenen van juridisch of commercieel advies. De maatschappelijke organisaties gaan actief op zoek naar bedrijven die hun hulpvraag kunnen oplossen. Voor bedrijven de kans maatschappelijk van betekenis te zijn. Deelname is kosteloos.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan de beursvloer? Meld u hier aan en geef daarbij aan wat u hulpvraag en/of aanbod is.

De Beursvloer is een initiatief van LelystadDoet/Welzijn Lelystad in samenwerking met de Lelystadse Uitdaging.